[silindi] Shyla_ktlu İzmir Kemeraltı çarşısın da var sahsen ben internete güvenmiyorum ordaki satıcıların hepsi orjinal satıyor internette bulabilirsin dediğimi yazarak.
Mehtap23 Shyla_ktlu ben bayramda Mardin’e gezmeye gittim ordan aldım orjinalini 80 tl verdim. İnş kızım doğduğunda kullanıcam😊. Bazı yerler gram hesabı satıyorlardı. Damlası falan var onlar öyle satılıyormuş daha pahalıymış onlar.
Dilekcnkn Shyla_ktlu Ben eşimin memleketine gittiğimde yer altı çarşısı gibi bir yer vardı oradan aldım 3 adet aldım ben tartıyordu satan kişi tanesi 130-150 o civarda birşeydi 🤷♀️ Öyle yerler varsa alabilirsiniz
[silindi] Halis-1 orjinal olduğu için buyuklugune bağlı oluyor 150 den aşağı olan kehribara bebekler için küçük olanına inanmam ben şahsen kehribar özel bir taş ve çeşitleri var satıcıya sormanız çeşit olarak en iyisi olacaktır.
[silindi] Halis-1 açıkçası en pahalı olanı en iyi benim gözümde çiçek sepeti gibi yerlerde satılan inanmiyorum sadece bu işi yapan mağazalardan almanızda fayda var sertifika da isteyin.