Kubra_dmrr Kızlar ben 34+6 haftalığım böyle sağda bakınca karnım biraz düşmüş gibi soldan bakınca düşmemiş duruyor önden bakınca üst kısımlar düz duruyor son 24 günüm kaldı 🙈🙋🏻♀️🤰🏻
Deletedmom57 Kubra_dmrr 35+6 dayım Benim inmedi daha aşağıya :) bu arada 24 gün diyorsun ya gün mü aldın ?
zlemAcar Kubra_dmrr ben 37. Haftada doğum yaptım. Doğumdan yaklaşık iki hafta önce falan herkes aaankarnin aşağıya inmiş diyorlardı. Yakındır diyorlardı.
Aleynaozkayaa Kubra_dmrr ben daha 31+4 üm benim bile biraz düştü hatta bugün üst karnım gerildiği için biraz acı var derim acıyo aşagı indiği için. Bebek dogum pozisyonunu aldıgı için normal sanırım
Deletedmom57 Kubra_dmrr bilmem ki 😏 doktoruma diyorum bana gün verin diye o şimdi belli olmaz 39.haftada belli olur diyor 😭 keşke bende gün alabilsem 😭 sen nasıl aldın
Kubra_dmrr Deletedmom57 sezeryansa eğer zaten 38+6 da alıyorlar genelde gün vermesi gerekir normali bilemiyorum 🤗
Kubra_dmrr Deletedmom57 ilginç 🤨 korkudan acı eşiğim çok düşük bine de kendime göre birkaç sebebim var o yüzden ☺️
Kubra_dmrr zlemAcar sezeryan mı yaptın ? Benim normale göre 34 gün var ama sezeryan olacağım için 10 gün önce alıncak bir iki kişi düştü dedi ama emin olamıyorum
rf17 40.haftanın içindeyim salı günü normal doğum deniycez ilaçlarla ama hala karnım düşmedi 😕 ve görenlerin düşmemiş doğmaz bu demesi çok sinir bozucu. içimde tutucam çıkarmıycam çocuğu ben de o bakımdan 🤫
Kubra_dmrr rf17 karın düşmesi gerçekten dışardan anlaşılıyor sanırım biraz sinir bozucu oluyor düşmüş yakındır ya da düşmemiş daha doğurmazsın demeleri ama sanırım öyle 😅🤦🏻♀️
zlemAcar Kubra_dmrr sezeryan ile doğum yaptım canım. Doktor gün vermisti. Doktoru. Gün. Verdiğin zamandan 9 gün önce doğum yaptım .🤗
Kubra_dmrr zlemAcar Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 🙏🏻 Ben de bu durumdan korkuyorum günüm belli ama sanki her an çıkacakmış gibi 😅