minikoglumm Kızlar Biraz önce bir sancı hissettim 10 dakika sürdü bütün karın bölgemde ve bebeğin taş gibi oldu 10 dakika kadar sürdü 16:34 bitti 5 dk önce 3 4 saniye sürdü gitti şimdi kasılma oldu 3 haftadır 1 cm 40. Hafta bugün
Borusesi minikoglumm 1 haftadır dediklerinizi yaşıyorum hatta daha da uzun sürüyor ne gelen var ne giden sabahtandır sancılarım var hafif hafif düzenli bir şekilde oluyor ama tık yok bacım dün kontrole gittim bakalım
Sed22-09 minikoglumm belinde ağrı hissediyor musun, yatınca ağrıların hafifliyor yada geçiyorsa yalancı sancıdır canım
Bebegimicin1 minikoglumm duzenli degil gibi yinede canim surekli tuvalet ihtiaci hissedersen belinden kasiklarina dogru agri kasilma olmasi yada isal degilsin ama isal olmussun gibi siddetli karin agrisi ve lavabodan cikamaman adet olacakmista olamamisin gibi onalrin agrilari cekiyo gibiysen domgum sncisi baslangicii bende oyle olmustu
Borusesi minikoglumm ay hadi inşallah tek nefeste kurtulursunuz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 💐
minikoglumm Bebegimicin1 aynennn öyleyim canım sanki kanamam olacak gibi şeyler hisseidyorum bacaklarım kalcam belim ağrıyor ishalim hafif sancı tekrar olmadı ama Kasiklarimda oluyo baskı sırtıma inceden bisey batıyor arada
Bebegimicin1 minikoglumm birazdaha siddetlenince sıklasinca git istersen acilman varmi yokmu bakarlar hemen yatis yapmak zorunda degilsin sancini evindede cekmene izin veriyolar ev yakinsa
minikoglumm Bebegimicin1 yakın canım 15 dk kadar sürüyor yol. Inşallah açılmam ilerlemiştir ya 37 den 39 a kadar 1 cmle gezdim