Akbulutsevda Merhaba anneler. Bugün doktor randevumuz vardi 36+3 haftalığız nst de kalp atımları düştü durdu😔110 lara kadar düşüyordu. Acile gönderdi ordan da baktı birsy yok deyip gönderdi acil de bir hafta sonra tekrar gel dedi içime dert oldu yaa🥺
2sy Akbulutsevda 110 cok dusuk degil aslinda normalde kaclarda atiyordu? Benim ilk gebeligimde doguma 5 gun kala 90lardaydi kalp atisi dinlen kendini yorma demisti doktorum sezaryen tarihini one cekmisti bu sebeple
kedidirokedi Akbulutsevda 110 çok düşük değil benim nst günümde 70 e kadar düşüp 240 a kadar çıkıyordu acil sezaryen oldum doktorunuz normal dediyse bir şey olmaz 🌺 hareketlerini takip edin ama
Pirayeada Benim önceki gebeligimde nst de 34 lere düşmüştü doktor dedi sola dön sonra kendiliğinden cıktı belki sizinde öyle olmuştur yanlış pozisyondan
Pirayeada Akbulutsevda üzülmeyin stres etkilemesin bebeği hareketlerini takip edin azalma olursa hemen gidin Allah sağ salim kucağıniza almak nasip etsin
Akbulutsevda Pirayeada çok teşekkür ederimm. Hareketleri var normalde de hareketli bir bebek bilemedim ki korktum bir an