Ozlem23 EylulHifaa e bebeğe uzun zamandır avent ürünü gelmiyo diye biliyorum ben ellerindeki peri satiyolar hatta ben biberon için emzik bakmaya gitmiştim çocuk aylardır gelmiyo demişti Yumuşatıcı kullanmak bebekler için onerilmiyo yada ekstra durulama yapmanız gerekiyo
Ozlem23 Vera18 şekerli olan pekmezi sulandırmissin gibi aynı şekersiz ilan biraz daha iyi ama oda pekmez tadında 😁 arada 12 al bilmem kaç öde oluyo onlarda sanırım 6 öde idi sürü güzel arttiriyo yalnız ben içer içmez ise yaramıştı ama doktor bana yasakladı kızıma gaz yapiyo diye
Adacim Ezgiii11 bir sorum olacaktı size trendyoldan e bebekten alışveriş yaptım ürünün biri eksik geldi talepte bulundum talebim kabul edilir mi acaba eksik ürün gönderirler mi yani
esdemom Ezgiii11 uzun süreli olcak yatak odamız geniş. Ayrıca boş odamızda varr. Alan sıkıntımız yok yanii
Eymnnn Vera18 öyle şeylere gerek yok bol bol emzirin. İlla yiyecek içecek derseniz de bulgur pilavı.üzüm hoşafı. Birde kesinlikle tavuk suyu çorba. Sütünüzğn yağlı olması içinde hergün bir avuç ceviz iç fındık ve badem yiyin
Vera18 Eymnnn teşekkür ederim ama malesef daha önce sütüm gelmedi yemediğim, içmediğim şey de kalmadı. O yüzden en azından bunda emzirebileyim diye takviye almak istiyorum
Nazoo_00 Isofixli oto koltuklarını bir çok sitede bulamıyorum, o yüzden çok fikrim yok, bir tane baza alıp hem ilk aylarda kullanılan oto koltugu, hem de daha büyük oto koltugu ile kullanılabilir mi. Maxi cosiden bulabildim sadece
Sedacannn Deletedmom_33 hangisi üstü pembe altı beyaz olan mı mycey markası olan ise bn kullanıyorum çok rahat ettim ve e bebek çalışanı ısrarla bunu göstermişti sırt ağrım hiç kalmadı tavsiye ederim
Deletedmom_33 Sedacannn Baby&mom olan çıkarılıp yıkanabilir kılıfı varmış şuan 109 TL dışı desenli. Tam U şeklindeki yastığı. Linki ekleyeyim https://www.e-bebek.com/baby-mom-hamile-uyku-destek-yastigi-p-byp-3362/
Eymnnn Vera18 siz bilirsiniz deneyin yine de inşallah sular seller gibi sütünüz olur ❤️ ama tavsiyelerin hepsi denenmiş deneyin derim 🥰
Ela20 Ezgiii11 baby plus olarak birkaç tane model var star olarak bulamadım sizin dediğiniz model hangisi ?