Ezgiii11 Afracim E bebekte başka arbalarda var ama bebek konforunu alırken ön planda tutun evet bu markda cok guzel yeni ürünlerde gelmiş olması lazım mağazadaki arkadaşlar yardımcı olur kendiniz görürseni DaHa rahat ederseniz
Ezgiii11 EylulHifaa Tulum 3 tane alabilirsin yeni doğanda 4 tane al 3 aylık baya alabilirsin bebkler çabuk buyuyor
esdemom Ezgiii11 merhaba baby plus ahşap anne yanı beşiğiyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Meltem smart mı bebe konfor mu o mu sizce ?
Ezgiii11 esdemom Ben park yatak almanı tavsiye ederim oda salanan park yatak öneririm cok kullanışlıyor
btuban Ezgiii11 baby plus lounge oyuncaklı ana kucağı nasıll, birde puaet içine hastahaneden çıkan yeni doğan için puaet minderi nasıl gereklimi bir ürünmüdür
Ezgiii11 btuban Yani şöyle dıyım. Belli bir ay kadar kullana biliyorsun bebek kensini aşamaya başladıgı zaman yanı buyudu zaman kullanmazsın buna benzer başka ürünlerde var bakmanı tavsiye ederim birde Bebek buyudukce kullnmazsın
esdemom Ezgiii11 görüntü itibariyle park yataklardan pek istemiyorum açıkçası. Markalarla ilgili bi öneriniz olmaz mı rica etsem
Ezgiii11 kcnr Perşmebeden pazara var suanda devam eden diyebiliyorum onun haricinde ücretsiz izindeyim ben bakmam lazım
Boncuk123 Ezgiii11 kız bana ürün değilde çalışma saatleri çalışma şartları için bilgi lazım 😂 bugün başvuru yaptım 😂 part time başvuru 😂
Ezgiii11 Boncuk123 Mesela saat 14:00 girdin 22:30 cıkıyorsun hee türklü akşama kalıyorsun. Öyle düşün baya yorucu ben partım sabahcıda oluyorsun ama değişiyor mağazaya göre ve aynı zamanda bir tek bununl değil canım yorucu ben prtım
Ezgiii11 esdemom Bende pek seviyorum ama bebek buyudulce bir alan olması gerekicek değişik renklerde var eger uzun süreli istiyorsan önerim o olur ama yok sonra değiştirin dersen başka ürünleri söyleyebilirim
Cennetbayram Ezgiii11 bu soruya bayıldım☺️ göğüs pompası hangisini almalıyım uygun fiyatlı bişey bakıyorum bir türlü karar vermedim. Birde weewell kameralı telsizi almaya karar verdik doğru seçim yapmışmıyız.
Boncuk123 Ezgiii11 bende part time olarak başvurdum. Haftada kaç gün tatilin oluyor . Birde mağazada neler yapıyorsun 🙏🙏
Ezgiii11 Minikkelebekrg Kanguru önerisi benim aslında baby plus star içinde bebegin butun agırlıgını. Karnınıza veriyor ama orda bir karton var ister cıkarta biliyorsunuz iter o şekilde kullanabiliyorsunuz