defnes_mom Spinal sezeryan doğum yaptım. Sorusu olan varsa sorabilir canım anneler ☺️ Bir de korkulacak hiçbir şey yokmuş rahat geçti çok şükür Defnem de yanımda uyuyor 🥰 çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 🙏❤️
2sy defnes_mom allah saglikla buyutsun insallah gozunuz aydin 🥰 operasyon sirasinda bulantiniz vs oldu mu? Bir de ben genel anesteziyle olmustum ilkinde ve amelyathaneye giderken ve orada da bi titreme usume basmisti biraz korku biraz soguktan. Spinalde de boyle olur mu acaba diyorum
Nazlican1994 defnes_mom Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, hayırlı olsun darısı başımıza 🤍🤲🏻😍
Selin23 defnes_mom çok merak ettiğim bişey elleri doğum anında nereye koyuyolar 😀 bağlıyolar diyen duydum da
defnes_mom 2sy çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 belden iğne yapıyorlar onu hissettim sadece ☺️ bir de bastırırken biraz midem bulandı ama acı yoktu rahat geçti çok şükür sonrasında uyuşukluk baya bir kaldı 7 saatte geçti diyebilirim. İlk yürümede biraz zorlandım ama tam karşıda bir noktaya odaklanıp öyle yürüdüm rahattı genel olarak 🥰
Ebru-evlek Merhaba bende ikiz gebeyim sezaryen olcam bebekleri cıkarmak için karnınıza cok bastırıyorlarmıs acı verıyormus o da dogru mu ?
defnes_mom Ebru-evlek evet karna baskı oluyor ama inanın ki belden iğneyi vurduktan sonra alt taraf öyle bir uyuşuyor ki sadece cekistirme şeklinde hissediliyor sıfır acı ☺️
Asl90 Ebru-evlek acı olmaz canım ben bastırıldığını bile hissetmedim belkide bastırmadılar o kadar bilmiyorum yani 😂 sadece bulantı sorunum oldu oda saniyelik zaten geçiyor
Asl90 Selin23 benimkini bağlamadılar iki yana doğru uzattım sadece zaten tansiyon aleti falan takıyolar rahatsız bi durum olmuyr
defnes_mom Ayliss1 midem çok bulandı bebiş çıktıktan sonra karna baskı yaptıklarında çok bulandı odaya geçerken geçmişti ☺️
Meryem80 minigimiz ben iki cocugum da sezeryan ikisinde de iki gece tuttular sezeryan olunca hemen bırakmıyorlar bakalım bu nasıl olucak
defnes_mom Ceylanzumrut0 ilk başta hastanede geldi sütüm emzirdim hemen ama sonra evde süt kanallarim tikanmisti bir hafta onunla uğraştım çok şükür sütüm var şimdi
Pey Bende sezeryan olacağım, normaldede tansiyonu düşük biriyim ve çok enerjik değilim. Ameliyat esnasında kötüleşirsem tayfalırım tansiyonum düşer diye korkuyorun. Böyle bir durum yaşayn oldumu? Birde kusma gelirde sırt üstü nasıl kusabiliyorsunki
Asl90 Pey hamilelikte tansiyon düşüklüğü yaşadım canım ameliyat sırasında midem bulandı hafif doğrulup yana doğru öğürdüm zaten kusamazsın dediler bişey çıkmadı sadece rahatlamam için bi hemşire eline bir bez ile dön buraya kus dedi tabi hiçbişey olmadı ondan sonra sakinleştirici yaptılar diye düşünüyorum bana omzumda ağrı oldu çok fena tansiyonla alakalı olabilir bilmiyorum çok rahat geçti. Ameliyattan sonra ilk ayağa kalktığımda tansiyonum 5 ve 6 ya düştü bi sürede devam etti belki sonrasında sıkıntı yaşabilirsiniz malum kan kaybı oluyor. Gece tansiyonum normale döndü korkmayın yani çabuk toparlıyorsunuz
yarencaliskan defnes_mom AA benım bağladılar fakat sorun yapılacak bir durum değil o anki verilen ilaçla zaten o umrumda olmadı açıkçası
Pey Asl90 anladımm, hayırlısıyla sağlık ile olsun 🙏🏻🙏🏻 Sakinleşdirici verdiklerinde nasıl hissettiniz yani kendinizdemiydiniz hala? Yoksa sarhoş gibimi oluyo?