Elif_Eda
Çok sağol canım geçer inşallah ya eşim bugün ilacımı alsın birde bol su tuketirsem geçer,takmıyorum yani😊. İlk 3 aylık dönemde ağır geçirdim zaten. 3 aydan sonrası çok rahattı benim için şükürler olsun. Şimdide ağrılar dışında yine iyiyim şükür. İnşallah da hiçbişeycik olmadan kazasız belasız alırsın kucağına canım🤲
Şu yazdıklarının hepsini birebir yaşıyorum😂🙈 Hatta eşim az önce işe gitmeden ona söyledim dedim resmen kemiklerini batırıyor,tamam çok güzel kurban olurum ona ama canımı da acıtıyor yani🤷Aynen yaa sanki yaslanınca yerleri genişliyor gibi,bende öyle rahat ediyorum sırtıma bir yastık koyuyorum sürekli. Bende durumlar senden farksız değil😂 belim ağrıyor arada bir kasık ağrım oluyor onun dışında ayaklarım ellerim şişiyor yani bazen yuruyemeyecek kadar da ağrı oluyor ayaklarımda 😞🤦 bunlar dışında bebişin dolabı hazır kıyafetleri falan hastane çantalarımız da hazır ama birkaç eksik var onları da bu hafta alıcam kendim için. birtek bebek arabası ve puseti kaldı onu da alırız inşallah bu ay içinde. Hayırlısıyla doğumu bekliyoruz. Birde kayınvalidem cumartesi gelicek evimi temizliycez halıları yıkamaya falan göndericez bakalım. Sende hazırlıklar ne âlemde 😍