Sksksksks Gamze1313 bende bel ağrısı var canım kasıklarımda arada batma oluyo sanki şiş gibi 2 gundur duygusallık var en ufak duygusal birsey gorsem yada düşünsem ağlıyorum hafifte gogus agrısı var
21glcn Sksksksks umutlandırmak istemem ama gögüs ucu ağrısı iki gebeliğimdede en belirgin belirtiydi, çatlatma iğnesi 14 gün sonra etkisi kaybediyor en iyisi erken gebelik testi yapın net çıkar onda hayırlısı olsun inşallah
Kuzusu Sksksksks canım bi bakarmısın https://www.hizliresim.com/rnbt3jy bi saat sonra böyle oldu az önce yaptım
freuze Sksksksks Sağlık ocağında kan verebilirsiniz. Kimlik sormuyorlar. Ben devlet hastanesinde de kan verdim. Kimlik sormadılar. T.C söyledim sadece.
Sksksksks Kuzusu bencede öyle yap canım erken gebelık testın olsa keske onla denersın adet gunun ne zamandı senın bugun yarın dıye hatırlıyorum
Cutemomy Kuzusu Sksksksks Çok merak ediyorum. İkinizide takip ediyorum 😊 guzel haberlerinizi bekliyorum. Bende bugun hastaneye gidicem.
Kuzusu Sksksksks eşime dün söyledim eczaneye gidince beni ara ben söyliyim o da gitmiş çubuk test almış😂 kendim de gidemiyorum grip oldum☹️
Sksksksks Cutemomy bende bugun ruyamda test yapıyordum çift çizgi cıkıyordu dayımda hamıle olarak rüyasında görmüş bakalım hayırlısı olsun canım inşallah sende güzel haber alırsın adetin tam söküldümü 😇
Cutemomy Sksksksks adet tam olamadım 1 ped dolmadı 4 gunde. Pembe turuncu kahve arada pıhtılı damla damla oldum. Enteresan bir adetti. Dr A soyliycem bakalım ne diyecek.