Sksksksks Kuzusu umudumuz sensın bendende akıntıyla karısık pembemsi leke geldi çözülür birazdan adetim inşallah sen olmazsın kuzum😘
Kuzusu Sksksksks çok üzüldüm canım benim☹️umudunu kaybetme elbet bir vakti vardır 🤲akıntı devam ediyomu?
Cutemomy Sksksksks adet gibi olmazsan yinede test yap bence ileriki günlerde. Belli olmaz. Yada inşallah söküleceksede tam sökülür benim gibi yarım yamalak olmaz. Düzgün bir adet olamadım. Yumurtam gelişirmi şüpheliyim.
Cutemomy merveanberoglu 8 agustostan bu yana lekelenmemi var. Bugun tam adet oldum. İlk defa biraz önce akıntılı kırmızı geldi. Dün 0.8 di
Sksksksks Gamze1313 hayırlısı canım bu ay gıtmıcem zaten kontrole sogan kürünü yada clıfe macun kullanmatı dusunuyorum
Gamze1313 Sksksksks Aynn soğan kürü bnde denemiştim kızımda gerçekten faydalı o dene 15 gün boyunca iccen onu
Gamze1313 Sksksksks Adetin bittikten 15 gün boyunca iciccen onu. Sonra esinlede ilişkiye devam edicen 15 gün boyunca bn hergun girdim ilişkiye
Sksksksks Gamze1313 bende vardı canım yemek bıle yapmak istemıyodum ben evde tekım belkı ondanda olabılır benımkı 😂