Kuzusunannesi Nidaaa28 ya yeter ki çıkar sen o anda ne çıkarırsan 😄 zaten doğum anı geldiğibde afedersin ebe diyo büyük tuvaletin geliyo hissi olursa haber ver diye bebek o hisle doğuyo
EsilaErtugrul Nidaaa28 doğru bende yaşadım bunu😂😂 ama o an acıyla gözün hiçbirşey görmüyor ebelerde temizliyor hemen zaten olağan birşey bu normal doğumda
ocak2021 Nidaaa28 doğru bir çok hızlı dogumda da gördüm gebenin açıklığı geldiğinde 10cm di lavman yapilamazdi hemen doguma aldılar orda gaitasini da yaptı ama bunlar normal durumlar olabilir yani.
Halimeege Nidaaa28 canım öyle birşey oluyorsada söylemiyorlar utanmaman için olabilir insanlık hali 2 tane doğum yaptım bilmiyorum oldumu öyle birşey . Sen bebeğini düşün boşver
Bebekhemsiresi-1 Nidaaa28 Normal bir durum tabi ki ama açılma 4 cm olmadan lavman yapılabiliyor talep edilirse belki daha rahat oluruz 🙂4 cmden sonra lavman uygulanmıyor
[silindi] Nidaaa28 cop kovasini sadece onin icin cekmiyorlar akan su kan vs bunlar icin de koyuyorlar ama kaçırma olayi da cok oluyormus zaten dogum sirasinda afedersnz zaten zorlanir gbi tuvaletni yapiyor gibi ıkın diyorlar
ruveyda98 Nidaaa28 evett lavman yapmalarına rağmen ıkınırken biraz kaçtı kaçıyor ama ebeler o kadar alışkın ki bu duruma normal karşılıyor sende takmıyorsun zaten bebek doğsun o acı geçsin yeter diyorsun
Dogalnaz Evet öyle kova var altında arkaya sıvı verıyolr büyük tuvaletını yapıp doğuma geçmen için daha büyük abdestını yapmadan bebek gelınce doğum masasına alıyorlar ondan o kova oluyor büyük abdest için
Ervaemre Nidaaa28 tabiki illaki kaçıyor tutamazsın zaten tutsan bebeğin gelisini engellemiş olursun. Doktorlar zaten yap diyor altına
Meraklibiri Nidaaa28 bu çok normal bişey normal doğum yapmadım ama normal doğum yapacak kisilere lavman uygulaniyor diye biliyorum