Asiyeoz Kızlar merhaba 26 haftalık hamileyim bu sabah bebeğim karnımda sertleşmiş ağrıyla uyandım ve adet sancısı gibi karnım ağrıyo böyle bişey yaşayan var mı randevu pazartesi günü acile mi gitsem bilemedim yardımcı olabilir misiniz ?
Hilal-95 Asiyeoz neden erken doğum riskiniz varki gaz olablr benm dün çok kötüydü ama gazdı yani uzandm geçti şükür
Mine-Nur Asiyeoz tam senin haftanda yaşadım aynı şeyleri. Toplanmayla beraber ağrı. Ve evet erken doğum riskiyd. Yatıyorum sürekli. Hastanede de yattım maalesef. Dikkat edin dakika tutun
Asiyeoz Hilal-95 açılmam var ondan dolayı iğne fitil falan kullanıyorum onu önlemek amacıyla inşallah dediğiniz gibidir 😞
Asiyeoz Mine-Nur araştırma yapmaya başladım birde tecrübeli annelerden destek alayım dedim çok geçmiş olsun vaktinde sağlıklı olsun inşallah
Emine1989 Asiyeoz geçmiş olsun bende 27 haftalıkgım aynı durumları yaşıyorum acil e gidin nts baglanın sancılarınıza bakılsın benim sancım yüksek çıktı serum taktılar trkrar nts sancım geçti acılma varmı ve rahim uzunluguma bakıldı iyi çıktı kısa yürüyüş ve ayakta çok kalmayın agrılarınız olursa acile hemen gelin dendi ihmal etmeyin erken dogum risk belirtisi olabilir
Asiyeoz Naz90 Emine1989 çok haklısın yarına randevu aldım doktorumdan eğer geçmezse acile gidicem sizde çok geçmiş olsun Rabbim zamanında sağlıklı gelmesini nasip etsin
Birmelekannesi_38 Asiyeoz Bende 26 dayım benimde öyle oluyo rahimde baskı hissediyorum bazen korkuyorum bilemiyorum ama adet agrisi gibi oluyo bazen
Asiyeoz Birmelekannesi_38 aslında ağrı normal demişti doktorum vücûd kendini doğuma hazırlıyormuş benim erken doğum riski olunca korktum sen aklına kötü bişey getirme
Redpepper Benim de erken doğum riskim var kasılmalarım oluyordu doktor bana ağrın olursa muhakkak acile gel demişti, bence siz görünün nolur nolmaz içiniz rahat eder