Esan frambuaz ben gumus kapak aldim gumusun kendi kendine iyilestirme ozelligi oldugundan. Ama tecrubeli annelerin yorumlarini bende bekliyim
sibelyrl frambuaz ben avent göğüs kalkanı aldım. İkisininde mantığı benzer aslında kıyafete teması önleyip meme ucundaki hassasiyeti azaltıyorlar. Gümüşün iyileştirici etkisi olduğu da söyleniyor ekstradan. Ama ben o etkiyi lansinoh kremle yakalamayı umut ediyorum. Kalkanın ekstradan süt toplama özelliği var memeden akan sütler elbiselerinizi kirletmiyor orda birikiyor. Ben o yüzden kalkanı tercih ettim. İkisinden de çok memnun herkes.
Ezgice0 frambuaz Ben göğüs kalkanı düşünüyorum bir de ebebek de gümüş kalkan şeklinde bal mumundan kalkan gördüm onun da onarıcı etkisi carmış fiyatı da uygun ondan da almayı düşünüyorum.
Raymalifalitiko frambuaz gogus kalkanı kullandım ben gogus kalkaninin meme ucu giren deliği gogus uclarimi kocaman yaptı bebeğin agzi küçük gogus uçları kocaman zor oldu ama ikisi de yara olmuştu inat ettim 5 gün taktım iyileşti biraz gogus uçlarım.. delikli kalkanda eğilirken vs dikkat etmek gerekiyor biriken süt dökülüyor deliksiz olanda da dikkat etmek gerekiyor çok dolunca alttan sızdırma yaptı benimkiler . Lansinoh ve kalkan kullandım iyileştirme konusunda iyi.
frambuaz Esan evet oyleymıs ama gogus kalkanı Bırde süt biriktirme ozellıgıne sahip diye acaba gogus kalkanı mı diye dusundum ama cok kararsızım, ücretleride cok uygun degıl oyuzden birinden vazgecmek gerekiyor ıyı secim yapmak lazım
frambuaz sibelyrl e bebekten mı aldınız, trendyolda suan cok ındırımde ama orıjınal mı diye suphe ettım
sibelyrl frambuaz ben trendyoldan aldım hamileliğimi öğrendikten sonra ilk aldığım şeydi😄 güzel bi indirim yakalamıştım kaçırmamak için aldım iyiki almışım şimdi fiyatlar iki katına çıkmış. Satan satıcının puanına bakın o fikir verebilir orjinallik konusunda. Bir de satın alanlar hangi satıcıdan almış artık yorumlarında görünüyor yorumları okuyupta fikir edinebilirsiniz.