Tuba2019 Benim erken doğum riskim var 20 haftadan beri cok şükür geçti şuan 33 4 günlüğüm bebeğiniz kaç kilo
Ayred Tuba2019 33+5 benimde en son 31.haftada gitmiştik ozaman 2150 gramdı bakalım şimdi nasıl ama ben çok zorlanmaya başladım halsizim sürekli
Havvanure Tuba2019 bende 33+4 🙋🏻♀️ Kilosunu bilmiyorum 🙄 Bir kaç gündür oğlum viyana kapısını zorlar gibi aşağıya epey baskı yapıyor hareket halindeyken bende genelde uzanıyorum hemen 🙊
Gkc92 Tuba2019 bende 33+5 im benim hala erken doğum riskim var. Sözde dinleniyorum ama yerimde de duramıyorum 😂 en son 31+6 bi şeyde gitmiştim 1982 gramdı yarın tekrar gitcem bakalım ne kadar olmuş ufaklık
Tuba2019 Gkc92 inan bende öyleyim duramiyorum bir işim de yok kendi kendime iş çıkarıyorum ve kendimi yoruyorum saglkla gelsinler
Gkc92 Tuba2019 aynen ya bende öyleyim sonra bi bakıyorum ki yorulmuşum belim ağrıyor. Amin inşallah etken gelmesinler sağlıkla gelsinler 🙏
Tuba2019 Havvanure çok kasiyor kendini heralde dönüyor bazen tekmeler farkli yerlerde atiliyor simdi ise cok hareletli yanlara vuruyor