Havva8 SemraErkann aynen bencede ben ilk cocugumu dusurdum 10 gun surdu kanamam hele dogumu hic dusunemiyorum o yuzden en iyisi hasta bezi
SemraErkann Havva8 aaa anladım canım ama yinede şöyle bir durum sıkıntıların çok bence doktora görün gününü öğrenmek icin belki doktorun vereceği günde senin gebeliğin icin en iysi olabilir
Havva8 SemraErkann evet iste korkum ya gitsem gun vermezse gel diyor ama o kadar yol cekmekte istemiyorum bakacam
SemraErkann Havva8 git git canım sen ilk gitme diyordum ama gebeliğin sorunlu vereceği gün senin icin iyi olabilir
Deletedmom18 Havva8 aynen canım da yavrum az beslensin içeride daha 34. Haftada 2.400 gramdı minnoş biraz
Deletedmom18 SemraErkann amin canım inşallah ya hepimiz şöyle hayırlısından kurtulsak artık önümü görmek istiyorum 😀😀😀
Deletedmom18 Havva8 maşallah canım iyiymiş ya benimki 29. Da 900 gramdı düşün artık nasıl alıyor hiç sıkma canını bence
Deletedmom18 SemraErkann geçmek bilmiyor dimi her gece 12 yi bekleye bekleye getirdim ben bu son 24 ü bak göreceksin gözünü açıp kapatmışsın gibi bir bakmışsın minnoş kucağında
Havva8 SemraErkann bilmiyorum ya herseyde yiyorum ama nedense almyr fazla herhalde zayif bi bebek olcak
Havva8 SemraErkann anam sene cok var daha benim oglusum senin kizinden 3 4 hafta buyuk abisi geliyir ondan once 😀😀