Bulutsevdasi ben normal doğum yaptım ama acile gittim 2 3kere ayni gün içinde açılma yok denildi evde nişanım gelmişti orda açıklığa bakarken kanamam aynı regl oluyo gibiydi sancım çoktu ama nst de çıkmıyordu eve gönderdiler yarım saat durmadım evde suyum geldi hemen gittim yine kayit açılmasına fırsat kalmadı duramadim ağrıdan muayene odasında hemen baktilar tam açık diye bağırdılar bebeğin saçları gözüküyo diye sabahki evraklari buldular apar topar kağıt imzalattilar tekerlekli sandalye ile 3.kat doğumhane dedikleri odaya çıkardılar normal katlanan yatak var hasta bakici hemen çatala çeviriyo alet edevatlar geliyo doktor hemşire ebe derken doğumu yaptım iç dış dikişler atıldı odara kimse kalmadi en son asistandi sanırım dikiş attı bi erkek tam kalktı gidiyo derken kanamam başladı 3saat uğraştılar durdurmak için bi şekilde durdurdular bu arada bebegi sadece tartmak icin aldılar giydirmediler sabah 11 de doğum yaptım saat 3 gibi annemi aldılar yemek saati geçti diyr esime yemek alın yesin emzir sin dediler 10 dk 15 dk esim gördü hemen çıkardılar bebeğimi annem giydirdi klima acıktı gözleri falan hala çapak oluyo daha geçmedi akşam 10 civarında 6.kata yatan servise çıkardilar 4 gun de orda durduk uzun oldu ama belki faydası olur