Minnak-kalbim Kızlar ben özel muanesi olan dokturuma gidiyorum Özel klinik olduğu için reçetelerini ücretli alınıyor bı haftadan snra kan sulandırıcı iğne başlatcam demişti acaba yazdığında sağlık ocağı yazar mi coraspin 100mg hp kulnyrum iğneye geçiş yapacaz demisti
marbling10 Minnak-kalbim iğneye rapor çıkarmazsa ücret ödersiniz sağlık ocağı yazsa da. Rapor çıkması lazım iğne için.
Elcnbykckr Minnak-kalbim sağlık ocağı daha önceden kullanmadığınız böyle önemli bir ilacı yazmaz yazsa dahi cok para ödersiniz rapor olmadığı icin. Böyle birseye cesaret edip direk receteleme yapmaz ama daha önceden sistemde kullandığınızı görürse yazar ama ilk defa yazılacaksa yazmazlar
Minnak-kalbim Elcnbykckr sürekli recetemi sağlık ocağına yazdryrdm da kan sulandırıcı iğne yi bilmyrm ama
SusamTanecigi Minnak-kalbim rapor çıkartın pıhtılaşma sonucu varsa elinizde Bi hastaneden sonra yazdırmadan bile alabilirsiniz bende kliniğe gidiyorum doktorum hastaneye yönlendirip rapor çıkarttırdı para ödeme diye yazdırmadan alıyorum şimdi