Minigim24 Kızlar merhaba dün sormuştum kahverengi leke gördüğümün ne anlama geldiğini, bugün çok açık renkte akıntım oldu bi bilgisi olan var mı ? 6 haftalık hamileyim 😔
Elsu26 Minigim24 yerleşme kanaması da olabilir başka bir şey de biz bilemeyiz doktora git ne olur ne olmaz
Beyzan Minigim24 Allah Hakkınızda hayırlısini nasip etsin inşallah yerleşme kanaması da olabilir düşük riski de olabilir kimyasal gebelik de olabilir en iyisini doktor bilir bence bir gidip muayene olsanız
Gul4001 Minigim24 Progestan iğne vuruluyordun bitmiş miydi canım, aslında o iğne iyi geliyor lekelenmelere, benimkini kesti.
Minigim24 Engzlevlt cuma günü gittim keseyi gördük, 2 hafta sonra kalp atışı için gel demişti. Yerleşmeyle alakalı olabilir mi acaba ya daha önce kürtaj oldum çok tedirginim
Hilalkorkmaz Öyle bir durum varsa canım doktora gidip muayene olman lazım bir çok sebebi var özellikle düşük ama en doğrusunu doktor söyler
Minigim24 Gul4001 2. İğneyi vurdum dün, 3 iğne daha var 3 günde bir vurduruyorum dün sadece bir kere leke gördüm açık renkte bugünde akıntı gibi baya açık bir renkti herhangi bir ağrımda yok aslında bilemedim😔
Gul4001 Minigim24 ben üst üste 5 gün vuruldum günde 2 doz şeklinde hemen kesti lekelenmeyi. Doktorunla görüş canım gecikmeden.
Ysmnordu Minigim24 canım doktora git yada ulaşabiliyorsan doktoruna ulaş benimde öyle olmuştu 8 haftalıkken bir sıkıntı olmadı ama doktoruma hemen haber vermiştim oda hemen çağırmıştı korkma ama ihmalde etme
Minigim24 Ysmnordu çok teşekkür ederim biraz uzak kalıyor doktorum bugün gidemedim yarın gideceğim insallah bi sıkıntı yoktur belki iğneyi falan arttırır en azından 😔 daha önce sıkıntı yaşadığım için çok korkuyorum
sumeyraballl Minigim24 doktoruna danış kuzum progestan versin kahverengi lekelenme iyi değil 6+3 den 12. Haftaya kdr yattım o lekelenme yüzünden hiç bir iş yapmadım doktorum ev bile süpürüp silmiceksn dedi progestan sayesinde lekelenmem durdu küçük bir depremle sarsılmışsın birde o depremin büyüğü var demişti reçeteme de düşük tehdidi olarak geçti çok şükür şimdi 19 haftalığz yorma çok ayakta durma doktoruna danış uzanma ağır iş yapma günün çoğunu uzanarak geçirmeye çalış bacaklarını yüksekte tut uzun süre ayakta kalırsam lekelenmem oluyor hemen uzanıyorm hiç bir iş yapmyrm çok ayakta kalma
Minigim24 sumeyraballl yaa çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına almak nasip olur 🌿 Progestan verdi doktor kasık ağrım oluyor diye ama 3 günde bir vermişti yarın gideceğim umarım bir sıkıntı yoktu kürtaj sonrası gebelik olunca tekrardan korku kapladı içimi 😒
sumeyraballl Minigim24 benimde ilkim kürtaj ama korkma iyi düşün dikkat et kendine inşAllah hepimiz alırız kucağımıza 🤲🏻❤️