miniginannesi3 Hayirli günler kızlar ben 20 +4 haftalığim ilk gebeligimde de vardı sinirim ama su an her şeye o kadar sinirleniyorum ki haddinden fazla sizde böyle misiniz sırf bu yuzden bi an önce doğurmak istiyorum hayirlisiyla😁😁
ZeynepUstaaa miniginannesi3 eşim beni öldürmeden doğursan bari diyo 😂 Her sabah işe giderken oğlumu tembihliyo rahat dur bak anne çok sinirli diye 😂 sen düşün artık nasıl bi sinir hali 🤣
humasultan3443 miniginannesi3 normalde de sinirli bi insandım zaten şimdi hiç bişeye tahammülüm yok herkesi boğasım geliyo 😂😂 inşallah gelip geçici bi süreçtir ya
miniginannesi3 humasultan3443 geçiyor geçiyor doğurunca insan kuş gibi oluyor lakin birde lohusalik dönemi bende sıkıntı yapmisti insallah oyle olmaz yine
Merveselimmm miniginannesi3 ben çok mülayim bir insanken hamilelikte bende de oldu genelde duygusal olur hamilelrr bende full sinir hakimdi valla anlıyorum seni
2sy miniginannesi3 o haftalarda hic yoktu bende. Midemden dolayi 25.haftaya kadar rahatsiz oldugum icin cok sakindim kızacağım seylere bile sakin kaliyordum. Ama 32.haftadan beri giderek artan bi sinir var yanimdan kuş ucsa ona sinirleniyorum resmen 😂 dogursam da rahatlasam