Birglbiray Bebeğim bi yere toplanıyor ve karnım sertleşiyor bi kaç saatir de ara ara belim batıyordu sancı mı oluyor bu anlamadım endişe etmem gerekir mi sizce? 34 haftalığım bu arada
Damladuaa Birglbiray benimde 34+5haftalik kasıklarımda ve sol bel tarafimda çok ağrı ve sancim oluyooo doğum yaklaştığı için oluyo böyle şeyler kanaman vs suyun yoksa fazla endişeye kapilma ama istersen yinede bi doktora görünn 🙏💕🐣
Kubra_dmrr Ben de 34+6 bende de bir haftadır çok sıklaştı bikac gün önce bu toplanmalar ve agrılar yüzünden hastaneye gittim nstde ara ara sancılarım çıktı doktorum adalat diye bir ilaç verdi kasılmaları önlesin erken Doğum olmasın diye akşam içtiğimde ateş bastı midem kötü oldu agrılarım çoğaldı ve bebek hareketleri aşırı oldu sürekli toplanma vurma saatlerce gece nöbetçi doktora gittim serum verdiler iki tane öyle biraz kendime geldim doktorum içmemi söyledi ama içemedim korkumdan aynı olcam diye ama toplanıyor sürekli kasılmam da oluyor ne yapacağım bilemedim
Birglbiray 33 haftalık gittim bende de sancı vardı hafifti ama şimdi de toplanıyor biyere ve aşağıya baskı yapıyor çok değişik. Birde göbeğin indi mi aşağıya? Bugün beni gören herkes çok inmiş göbeğin toplanmış diyorlar seninde öyle mi? Kubra_dmrr