alm98 Kızlar 38+2 yiz dünden beri bebeğin hareketleri biraz azaldı karnımın sağ tarafında sertleşmeler oluyor doğum yaklaşmışmıdır sizce
alm98 MHA21 MHA21 doktorunuza haber verdiniz mi acaba, cok stres yapıyorum salı günü sezeryan olucam o güne kadar gelmesin diye🙈
MHA21 alm98 yok haber vermedim cuma günü randevum var bende kararsızım olmazsa pazartesi sezeryan olmayı düşünüyorum siz isteğe bağlı mı sezeryan olacaksınız
alm98 MHA21 evet ben kesinlikle sezeryan olmayı tercih ettim doktorumda destekledi cünkü o kadar ağrı sancı normal dogumu asla istemem
MHA21 alm98 bende çok kararsızım ya çokta korkuyorum bebeğin kilosu da az biraz o yüzden oda beni düşündürüyor
canann34 alm98 bende sezaryen istedim ama sonra aklım normalde kaldı böyle kararlı olamadım ya🙈 yarın doğumum var psikolojim bozuldu resmen. Nasıl bu kadar kararlı oldunuz daha önce oldunuz mu Sezeryan
alm98 MHA21 bizimki en son 3 kg 100 dü bir an önce doktor sen karar ver nasıl dogum istedigine dedi bende sezeryanı tercih ettim bakalım artık en korktugum suyumun gelip normal pat diye olması valla🙈
alm98 MHA21 2 gündür bendende acayip bir mide agrısı var heyecandan sanırım aşırı stresliyim bende valla insallah sagsalim kavusuruz 👼🏻