ATC Almi4134 ya bebekle her an doğum pozisyonu alıp veya ters dönebiliyorlar mesela ben şuan 31 haftalıgım bebek geçen hafta dönmüştü ilk oğlum 29 da baş aşagı 32 de yukarı 34 de yine bal aşagıydı mesela
Almi4134 eylusko 😁😁 her sey gönlünüzce olsun insAllah♥️ vallahi neden bilmiyorum ama asiri normal istiyorum sanırım iz istemedigimden (3.5 attığım gerçeği değişmiyor ama ) 😁😁
eylusko Almi4134 ben calistigim hastanede dogurcam nasip olursa . kadın dogumcumuz plastik cerrahtan daha iyi dikiş attığı için içim rahat 😊😊
Almi4134 ATC benim dr gece sanki tekmeleri badka yerdeydi karnin ust tarafında ben de dondu zannediyordum. Ay bakalim ne olacak benimki de cok hareketli 😁😁
bsra46 Glcn22 kanala girdiğinde bebek hissettiğiniz birşey demişti mi yani aşağı çok baskı veya yürümekte zorlanma gibi
Busgktp Almi4134 yanlış hatırlamıyorsam 34. Haftamda doğum pozisyonunu almaya başlamış demişti doktorum ☺️
FatmanurAyz Busgktp ya mesela dönük ama kanala girik degılse normal doğum oluyor mu ılk gebelık benım bilmıyorum hic bsy benım bebeğim de dönük baş asagı ama kanala gırık degıl 39 haftalık olcaz yarın