izmirlitazeanne Kızlar yine sabırsız bir anne adayı😀 kaçıncı haftada hissettiniz hareketlerini çok istiyorum artık o evreye geçmeyi ben 16 haftalığım
deno1 izmirlitazeanne bende 17 oldum hala tık yok yaa erkek benim hergun bakıyorum ama hala birssy yok😊
ilknurd_98 izmirlitazeanne ben 15 haftada hissettim ilk gebeliğim olmasına rağmen baya erken hissettim ortalamaya göre 😂
sedanurakarken izmirlitazeanne 17 haftalık gebeyim bazen karnım pıt pıt ediyor ama omu kıpırdıyor bilmiyorum 🤷♀️ daha tam net hissetmedim ve çok istiyorum hissetmeyi 🥰
Mrv-ElfAda 22 haftalık olduk bu hafta henüz yeni yeni hissetmeye başladım🥰İlk gebeliğim benimde@izmirlitazeanne#16801485
Mrv-ElfAda izmirlitazeanne İçerde bi hareket var bazen bi balık gibi kayıyor yer değiştirdiğini hissediyorum🥰
deno1 izmirlitazeanne aynen öyle birde hergun endişeler iyi mi falan en azından hissetsek endiselerde olmazdı 😊
ilknurd_98 izmirlitazeanne ilk önce böyle minik minik kıpırtılar hissettim şu an 22+6 haftalığız bizim kız biraz kuduruk çıktı tabi geceleri uykumdan uyanacak kadar çok hissediyorum artık 😂