Pembepanterr Eminedvlgl İlk gebeliğimde adete 3 gün varken 50 ile öğrendim ikincide adetim bir gün gecince 124 beta çıktı yani bu gebeliğim 😊
Eminedvlgl Sema2019 benimki 1045 çıktı ve adetimin bugün olması gerekiyordu internette beta değerlerine bakıyorum 5 haftalık gösteriyor ama 5 hafta olması da imkansız
Sema2019 Eminedvlgl beta degeri kişiden kisiye değişiyor bende gittigimde 5 haftalikti aslında bebek 2 3 haftalik ama 2 hafta daha ekliyorlar yumurtlamadan değil adet gününden hesaplandıği için 5 haftalik olablir
DRYD Yanlış hatırlamıyorsam 350 civarıydı. Ama önemli olan ilkinin kaç olduğu değil de 2 günde bir artış göstermesi.
Mom872 Eminedvlgl beta 3000 bin civarında 4 haftalıkiken gittik gözükmedi doktorum 4500 ile 5000 arası olduğun da gözükür demisti, 5 haftalık iken keseyi gördük, 7. haftada da kalp atışını duymuştum.
TugceBelis Eminedvlgl ilk gebeliğimde adetimden bir bucuk hafta falan önceydi 76 civarıydı çok erken öğrenmiştik ikinci gebeliğimde daha sakin bekledim adetim 2 gün geçti kan verdim 3300 civarıydı