SevDin baloglum ayne öyle valla hepsini 1 kez giyse yeter diyorum az alıcam derken bir sürü şey almışım 1 kezde giysin yeter o kadar güzel şeyler varki almamak elde değil 😍
Kubraumit Bence ilk olarak büyük eşyalarını al beşiğini anne yanını dolabını bebek arabasini vs. Daha sonra bakim malzemelerini alirsin masaj yağı saf su islak mendil pişik kremleri sampuan bi ilk olarak kullanabilecegi bebek bezi alirsin çok fazla alıp stok yapmak bnce gereksiz deneyerek ve kilosuna gre ihtiyacı oldukça olmak en iyisi . Daha sonra küvet banyo süngeri kovasi vs. Takım alirsin. Biberon emzik kendi ihtiyaçların göğüs pedi hastane için kendine bez lohusa takım terlik emzirme sütyeni göğüs ucu kremi vs. Bunlarida araştırıp bakip alabilirsin. Aklıma gelenler bunlar bebek icn tekstil ürünü olarak yorganını yastığını nevresim takımı yedek yastık kılıfları ağız mendilleri iç zibinlarini eldiven sapka hastane çıkışini vs. Simdiden alabilirsin ama benmde allah kısmet ederse kasim gibi olucak doğumun oyuzden pek bi kıyafet almıyorum eminonunden toplu alarak alırım diye düşündüm hem kisin olacağı icn yeni sezon ürünlerde gelmeye başlar eylül ekime doğru alırım diye düşünüyorum aklıma gelenler bunlar canım umarım yardımcı olmuşumdur tabi herkesin ihtiyacına gre değişir çok fazla şey var almaya kalktıktan sonra sende mantigina yatan şeyleri araştırıp alabilirsin 🤗😊 Bebek Alışverişi Deneyimli Anneler
Bulutalazinannesi AyseEmre ben ikisini de gezdim fiyat araştırdım, kesinlikle açık ara Civil daha uygun. Ben herşeyi ordan almayı düşünüyorum.
AyseEmre Bulutalazinannesi bi kac gundur bende arastırma yaptım karsılastırma yaptım banada civil cok uygun geldi sivastada zaten ebebek yok internet üzerinden yapmam lazım e gormedende almak istemiyorum mantık olarak civil geldi☺️☺️
yukselaqr benmde tek eksigm besik ve yikama seti..herseyimi biyerlerden ayarladm ama onlar kaldi..ha bide biberon emzk mevzusu