Gamze1313 Derya2867 Bnde kızımda adetime 4 gün vardı yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı sonra adet gününde yapınca koyulasmisti inss hayirlsii olur
sedanurakarken Gamze1313 inşallah canım biraz sıkıntı geçiyor hamileliğim kanamam oluyor sürekli düşük tehlikesi var inşallah geçicek bu günler rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
Gamze1313 sedanurakarken Yaa inss geçer kuzum dikkat et kndien hicbisi yapma sadece tuvalet ayağını hava dik yat bnde 2 tane düşük gecridim 4 aylık erkek bebek öldü bnm kiler sağlık olsun rabbim göstermesin öle bişi bidaha
Zelsonr Gamze1313 Yani ben ovulasyon testi falan bilmiyorum ama normal gebelik testi yaptım adetten on gün önce çıkmadı🤷 Adet günü yaptım çıktı,şuan 32+2 haftalık hamileyim. Rabbim inşallah sana da isteyen herkese de nasip eder inşallah 🤲💜
sedanurakarken Gamze1313 çok geçmiş olsun canım üzüldüm rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim alırız kucağımıza 🌸
iremyasar Gamze1313 Ovulasyon testiyle öğrenmedim ama adetime 6 gün vardı erken dönem idrar testiyle öğrendim