Beyzalpay Cok kotu hasta oldum burnum akıyor surekli hapsiryorum oksuryorum doktora da gtmedm test yaparlar dye cok korkuyorm 😏 surekli hapsirip oksurmek bebege zarar verirmi ihlamur ictm ama hc bi faydasi olmadi 🤒😷 covid olablrmi onuda bilmiyorm😔
Dilekcnkn Beyzalpay Valla bizimde belirtiler o şekildeydi boğaz , baş ağrısı , eklem ağrısı falan sanırım delta virüsü aynı grip gibi çünkü hemen hemen her yerde bu salgından gelen var eee vaka sayılarına bakarsak 🤷♀️
ecemsmom Beyzalpay direk test yapacaklarını zannetmiyorum bende testten çok korkardım ama 2 kez yaptırdım hiçbirşey yokmuş . Evde bi iki üç gün dinlenin kimseyle görüşmeyin anlarsınız kendinizi grip mi kovit mi
Beyzalpay Hahahh12 ya evet kizim 2 gun once hastydi cok ateslendi evde dusurdm qtesini falan suan iyi smdi bn hasta oldm normal bi griptr dye gtmedm acikcasi ama oksurdkce falan karnim aciyo 22 haftalk hamileyim bisey olur dye korkuyorm
ecemsmom Beyzalpay inşallah öyledir bende çok hapşırırdım ilk zamanlar sancı girer gibi olurdu hep ama Allah’a şükür bişey olmadı siz bol bol yatın terlemeye çalışın geçer ☺️
muallimehanimmom5 Beyzalpay hemen test yaptırın covit olabilirsiniz Allah korusun Değilseniz de içiniz rahat eder en azından öğrenip bol bol şifa diliyorum🙏🙏🙏