Gamze1313 Elifffnaz Sağol canım cok teşekkür ederim rabbimde olmayanlara en kısa sürede nasip etsin ins 😊
CansuDRY baby74 İnşallah gebeliğe işarettir. Benim de ağrım çok. Bugün adet günümdü. Hala olmadım. Adet olacak gibiyim.🤷🏻♀️
Fundakarakus baby74 benimde adet olacakmış gibi ağrım var adetime 6 gün var. Sadece adet günü ağrım olurdu. Dün/bugün testim silik çizgi çıktı. Yengem 12 haftalık hamile ve oda bu ağrıları yaşıyor ama herhangi bir sorun yok. Dua edelim güzel sonuçlar bizimle olsun🙏🏻
Domdom 29 ağustos🌸 umarım gelmez 😃 kızlar ayın 12 sinde çatlatma iğnesi vuruldum regle 10 gün var 2 gündür elime poşet alınca kasıklarım batıyor evi süpürünce de ağrı yapıyor aynı durumları yaşayan var mı 😍☺️
Neslibt72 Fundakarakus çok erken zaten erken test için bile gene de umut kesilmiyor hayırlısı neyse öyle olsun hakkında canım
CansuDRY Adetim dündü. Olmadım. Stres yaptım çok. Ondan mı gecikti diye düşünüyorum ve daha çok geriliyorum.😬
Gamze1313 Kızlar emin olmak istiyorsanız bugün de idrar testi yapın hadi hayırlısı olsun hakkınizda ☺️
CansuDRY Gamze1313 Daha hiç test yapmadım. Evde de test yok. Tatildeyim diye hava değişiminden gecikmiş olabilir mi acaba diye kendimi kaptırmak istemiyorum. Öğlene kadar olmazsam, gidip test alayım bari.
Gamze1313 CansuDRY olabilir canım eğer hastalanmazsan yine test alabilirsin hadi gözün aydın biride vardı tatildeydi adet olmamaiati hamile olduğunu öğrendi tatilde hayırlısı olsun hakkında canım hadi iyi haberler gwlirisn ☺️
CansuDRY Gamze1313 Adet öncesi akıntım başladı. Genelde bunun sonu adetle bitiyor.😬 Neyse sağlık olsun, hayırlısı.😊