Happykariner baby74 30 agustos canım benimki de . Rabbim hayırlu haberler almayı nasip eder inşallah hepimize 💝
baby74 Belirtileriniz var mı kızlar ben 24 temmuzdan 7 ağustosa kadar yaşadım biseyler 😉🤭 hamilelik belirtisi gibi şeyler var annemede sorduğumda onda da hep böyle olmuş 🙏🏻 Sol kasık ağrısı kabızlık bel ağrısı halsizlik uyku hali ara ara mide bulantısı
Gamze1313 baby74 Kasık ağrısı var sadece kalktığımda oturduğum da ney Ağrı girio bide akıntım çok o kadar
Sevimlianne_adayi baby74 sorma ben 5 gün yumurtlama gördüm her gün yaptım boş geçmedim çatlama oldu onda da öyle 3 gün devamlı bel ağrım var ama hayırlısı diyorum artık
Nur_bircaner26 Benim batım 7 ağustostu test yaptım pozifit çıktı bugünde kan verdim sonucu bekliyorum inşallah sizde hamilesinizdir Allah herkese nasip etsin 🙏🙂
Gamze1313 Nur_bircaner26 Ya çok sevindim hayırlısı olsun ins rabbim sag salim almayı nasip etsin inss
Nur_bircaner26 baby74 benimde ilk gebeliğim çok tedirginim o yüzden bişe olacak diye korkuyorum çok stresliyim inşallah olmaz 🙏
baby74 Gamze1313 benim baya belirtim var sanırım adet sonrası hemen ilk günde hamile kaldım gecikirse test yapıp kan vereceğim.. akıntı kabızlık sol kasık ağrısı uyku hali halsizlik inan bende yok yok