Milenka Yceren54 az sancı var gibi gözüküyor.Maksimum 100 oluyor. Ben 40 haftalık oldum bugün maksimum 30 görünüyor sancım.yani hiç yok 😂 Doktorunuz bilgilendirme yapmadı mı?
fatmacos Yceren54 hafif sancı var ama önemli değil ve sadece 1 defa değil 20 dk da 3 4 tane çıkması lazım düzenli Bi şekilde tam anlamı ile sancı denemesi için benim 32+4 de 20 dk da 3 tane 70 80 çıkmıştı
Fndmrplt Yceren54 suan nst deyim ve 1 bucuk saat oldu allahim unutuldum mu beeeen siz kaç dakika kaldiniz ?
Yaso6638 Yceren54 bende 33+1 im bugün kontrol vardı nst de sancım çıktı alttan baktılar açıklık yok şükür bitane hap verdı 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum yarın tekrar nst ve 2 doz ciğer geliştirici iğne olacağım inş 2 hafta daha dayanırız
Milenka Fndmrplt unutulmussundur gelen giden yok mu ki. Maksimum 20 dk oluyor.sonuc begenilmezse belki tekrar aliyolar ama genelde oda olmuyo
Fndmrplt Birkizannesi_5260 hayır yok büyük ihtimal ogle arasında unuttular temizlikçi abla geldi dedim abla hemşire gönderir misin hala gelen giden yok 🥲
Fndmrplt Milenka aynen hastaneyi aradım odaya hemşire gönderin beni unuttular diye gelen hemşire Ay ben sizi unutmusuugggmm dedi farkındayım…. 🥲😄
teletabi Yceren54 sancınız var ama çok az 70 i geçince sancıdan bahsediyorlar doktorlar 100 de zaten hoop doğuma 😂🤦🏼♂️
Dunyyam teletabi ben 37+4 de gittim genelde 30 ile 50 arasında 3 tane de 100 vardı :) ama daha düzenli olması gerekiyor sanırım doğum için yalancı doğum sancıları sanırım bunlar perşembe kontrolüm var yine
teletabi Dunyyam evet yarım saatte genelde 3 yada 4 ten fazla ve süzenli aralıklarla 100 olunca gerçek sancı oluyormuş bende doğurcağım gün öğrendim kontrol için gittiiim doğurdum çıktım 😂