Newmomsez Merhaba ben bir öğretmenim, 32. Haftama girdim. Ağustos ayına denk geldiği için şuan çalışabilir raporu mu almam gerekiyor yoksa çalışamaz raporu mu kızlar? Şimdiden teşekkürler 😚
yoncakns Newmomsez ben de öğretmenim özel sektörde ama okul açık yaz okulu var sigortam o yüzden devam ediyor 32.haftamda çalışmaz raporumu alacağım
Hav12316 Newmomsez yani 32 hafta çalışamaz raporu verirler çalışır raporu vermiyorlar pamdeminden dolayı
marbling10 yoncakns Çalışmk istemiyorsanız çalışamaz alacaksınız, çalışmak istiyorsanız çalışır raporu almalısınız
Ozgemir @Newmomsez Ben de kamuda öğretmenim. Fiilen çalışmadığımız için Temmuz ayında 32. Haftamda çalışamaz raporu aldım
marbling10 Ozgemir neden öyle bir şey yaptınız ki? Doktorun verdiği çalışır raporu, bir sıkıntısı yok çalışabilir durumda demek oluyor. İş olsa çalışmayacak mıydınız
marbling10 Mrc34 çalışır alabilirsiniz ben işten çıkmıştım (özelleştirme yüzünden) doktor çalışır raporu verdi ve benim doğum iznim sonraya aktarıldı. Diğer iş yerine geçince 4 ay izin yaptım 37 de doğum olmuştu
hilal8689 Newmomsez bende aynı durumdayım. Bugün doktora gittim çalışabilir almak için vermedi. Covid dolayısıyla veremiyorum dedi.
Newmomsez hilal8689 peki eylülde okula başlayacak mısınız? Başlarsak acaba sayarlar mi çalıştığımız süreyi
hilal8689 Newmomsez ben 11 eylülde 36yı bitirip çalışamaz almayı düşünüyodum o zaman en azından 1-2 haftayı aktarırdık ama. Çalışamaz verdiği için doktor hiç aktaramayacağım.
Thisbe Newmomsez bende öğretmenim haftaya 32 olacağım çalışamaz raporu alacağım 8 haftalık izni kullanıcam çalışabilir alsak bile okul açık olmadığı için sonrasına atamıyoruz
hilal8689 lentil bana doktor veremem covidden dolayı hasta olsan benim başım ağrır. Devlet 24ten itibaren izne çıkarıyor dedi. Sanırım fiilen çalışılsa da covidden dolayı vermiyor.
marbling10 Newmomsez Çalışır raporu almalısınız evde bile olsanız. Ypksa doğum sonrasına aktarmaz bu günler,
Hav12316 marbling10 hayır cnm vermiyorlar devlet vermiş izin 24 ten sonra 37 ye kadar çalışacaksa niye verdi ozman olayı oldugu için hiçbir dr veremiyor siz ne zman aldınız
lentil hilal8689 evt bana da bu şekilde mantıklı geldi. Çünkü 24ten sonra direk idari izinli sayılıyorz 32 ye kadar. Bu durumda 32 den sonra tekrar işe dönmek biraz mantıklı gelmiyor açıkçası
marbling10 Hav12316 ben almadım aln çok kişi var,burada bile yazıyorlar aldık diye çalışır raporu veriliyor sizin doktor belki inisiyatif almak istememiştir.