Damli 23 aylık oğlum var ikincş kez hamile olduğumu öğrendim tekrar aranıza katıldım hanımlar merhaba 😅🥰 nasıl geçiyor günler
Tugce1803 Damli heh aradığım kişi siz olabilirsiniz😅Belirtileriniz nelerdi? Regliniz kaç gün gecikti?
Busramnida Damli Aynıyız desem 🥰 24 aylıkken öğrenmiştim bende şuan 14 haftalık gebeyim korkularım elbette ki var ama şuan tek düşüncem sağlıcakla kucağıma alabilmek 🤲🏻🤗 hayırlısı olsun sizin için de gözünüz aydın 🥳
Minnakkkk Damli hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagınjza almayı nasip etsin 🤲🤲 bende ikinciye hamile oldugumu ogrendigimde kızım 24 aylıktı 😍 şu an d dogum için, son gunlerim bekliyorum heyecan kaygı hepsi bir arada
Damli Tugce1803 henüz gecikmedi bile öğrendim ama kaşık agrısı karnımda seyrime oldu ilk gebeliğimde de bunlar olmustu şimdi yine oldu erken gebelik testi yaptım 5 gün öncesine kadar sonuç veriyor pozitif çıktı bugünde kan verdim 🤰
Maaaile Busramnida Biz sizle tamamen ayniyiz 😂 Kizimin 2 yas dogum gününden hemen bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Yarin tam 14 haftalik oluyoruz 😁
Damli Busramnida çok teşekkür ederim rabbim kolaylık versin cümlemize sağlıkla gelsinler inşallah ister istemez korkular oluyor evet
Damli Minnakkkk amin İnşallah Allah razı olsun sizde sağ Salim kucağınıza alın inşallah allahım güç versin bize evlatlarımıza yetelim tek korkum o
Busramnida Maaaile Ayy evet evet tıpa tıp aynıyız senle 🤭🥳 hatta benim oğlum 1 mayıs doğumlu sat ta ayni tarih 1 mayıs Dr. Şans diyor ben kader diyorum çok şükür 🥰😂 cinsiyeti öğrenebildiniz mi 😍
Maaaile Busramnida Benim kızım da 28 mayis dogumlu 😊 Biz cinsiyeti goremedik maalesef,bacaklarini acmadi. Siz ogrendiniz mi?
Busramnida Maaaile Hayır bende net öğrenemedim dr kıza benziyor dedi ya bilmiyorum hayırlısı bakalım 🥰
Bebegimicin1 Damli oglum 14 aylikken hamile oldugumu ogrendim simdi 32 haftalik hamileyim zmaan azaliyor heyecan endise zirvede
Damli ATC amin Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin bakalım doğduklarında bizi neler bekliyor yaşlar yakın ya 😅😅