Melek3437 12 haftalık hamileğim kanamam oluyor cocukta hiç bişey yok diyorlar ama hala devam ediyor ilk çocuğumda da böle olmuştu 1 ay sürmüştü 17 haftalıkken düşük olmuştu gene aynısı olacak diye korkuyorum başına gelen varmı böle olay
Esrakin Melek3437 Korkma cnm bol bol dinlen igne verdiysen vurul progastan fitil kullan hamileligimj 2 haftalikken ogrendim 17 haftaya kadar durmak bilmeyen kanam vardi gunlerce hastanede yattim sonra serklaj oldum rahmime dikis attilar suan iyiyim sulur 21 haftalık oldum 5 aydir yatiyorum hic bir is yapmiyorum kendimi asla yormuyorhm bol bol dinlen ki kanama alanin kaybolsun
cinardefnemoms Melek3437 benimde kanamam oldu bir ay sürdü geçmiştir bir ayı bile progestan kullandım sabah akşam ve evde yattım sürekli yatış verdi Dr ev isi dışarı çıkmak yürümek vs yasaktı . 11 haftalıkken falan başladı 18. Haftada tamamen bitmişti bol bol yat dinlen dr un ilac verdiyse kullan Rabbimin izni ile bişey olmaz canım 💕
Melek3437 Esrakin iğne bi kere mahsur verdi vurundum ben progestanı ağızdan alıyorum fitil olarak alsam daha iyi
Esrakin Melek3437 fitil olarqk daha etkili cnm bana bide progastanin ignesini vermistim 5 gun vurulmustum
Melek3437 Melek3437 bu arada sana çok teşekür ederim tavsiyen için senin söylediğin gibi yapıcam allah razı olsun