ManolyaYldrm 37+2deyim evim başakşehirde doktrum pendikte o yüzden her sancıda yaşancı olduğunu bilsem bile endişelniyorum ister istemez ya gerçekse ya başladıysa diye bide 34haftadan bu yana açıklığım var ama ilerlemiyo akşam saat sekizden beri aralıklı olarak kasılmalar oldu ya başladıysa diye yakın bi tıp merkeZine gidip nst çektirdim sancı 60 lara yükselmesine rağmen kasılma sayıldığını söyledi ebe doktruma attım sabahı bekle bişey olursa sabah gel dedi bu arada zaten çarşamba günü planlı sezeryanım var madem bekledi bu kadar çarşambayıda bekler umarım 🙄
Eminekaplan ManolyaYldrm bende başakşehirde oturuyorum neden pendik çok uzak değil mi bnm de ailem orada doğum iznim başlayınca bnde onların yanına geçicem pendikmedikal parkta doğum düşünüyorum nasipse hangi hastaneye gidiyorsunuz siz
ManolyaYldrm Eminekaplan emsey hastanesine gidiyorum kurtköyde eşimin kuzeni o hastanede kadın doğum doktru olarak görev yaptiği için orayı tercih ettiler bende tanıdık diye ses etmedim
ManolyaYldrm Eminekaplan ama yol mesafe giderkenki gerginlik bizi çok yordu hayrlısyla kucağımiza alsak bi rahatlıycaz 🙄
Eminekaplan ManolyaYldrm anladım canım hayırlısı olsun herkes övüyor o hastaneyi güzel olur inş herşey