Mrblng Merhaba güzel anneler zor günlerden geçiyorum oturduğumuz evden acilen çıkıp yeni bir eve çıkmak zorunda kaldık ev arıyoruz ama zor stres tavan dün kontrolüm vardı normalde 35 haftama girmem gerekirken 33 haftalık çıktım kızım 15 günde sadece 84 gr almış doktor stres yok dedi ama ne mümkün proteine ve suya ağırlık ver dedi ama ben de çok etçil biri değilim. Bebeğime hızlı ve sağlıklı bir şekilde başka hangi besinlerle kilo aldırabilirim haftasını yakalaması için lütfen yardım🙏
_biranneadayi Mrblng et kadar baklagil de protein açısından çok zengin nogut fasulye vs yapıp tüketmeni öneririm hatta içine varsa birkaç parça et de at yiyemiyor olsan bile suyuna geçsin tadı en azından protein miktarı artar.🌸
1_minik Mrblng valla muz et yumurta ceviz kaşar bunları biliyorum ben de 38 haftalık oldum 3.100 gram dedi🧿🧿…1 haftada 100 gram almış az almış geldi bana da…acaba Doğum yakın diye mi böyle oldu bilmiyorum ben de…yumurta çok yememiştim tekrar yemeye başladım…stres olma bol bol ye…yakalar haftasını..
Seda6019 25 günde bende 900 gram aldırmısım zayıf demişti de 😀 badem ceviz pestil meyve bunlar bence iyi kilo aldırıyor bebeğe 😀