Eusluu 22+5 haftalık hamileyim normalde bu kadar aşağıda hissetmiyordum neredeyse vajinamda hissediyorum vuruşunu bugün böyle olan varmı hissetmek muhteşem ama bu kadar aşağıya vurması tedirgin etti 😞🐥
Mehtap23 Eusluu 27+4 çok aşağıda hissediyorum bazen sanki çıkacak gibi geliyor 🤭☺️ Ve birazda ağrı yapıyor bebek hareket edince . İlkinde böyle değildi🤷♀️ Neden bilmiyorum bende .
Cnsymn Eusluu doktora gitmenizde yada bildirmenizde fayda var bnm de öyleydi bebek rahme baskı yapıyormuş ilaca başladık. Öyle değilse bile önlem almış olursunuz. İçiniz rahat eder.
Mehtap23 Sema_hysz evet bazen zorluyor ama gidiyorum azıcık idrar geliyor. Ama sanki çok sıkışıkmışım gibi geliyor bana🤷♀️🤔 haftaya kontrole gidicem bunuda sorucam 🤔
Buseninannesi_21 Eusluu 21. Haftada gece hiç uyutmazdi beni canim sürekli hareket ederdi assagiya vururdu lavaboya kosardim 😂 yerlerinde durmuyolar hiç.
Eusluu Buseninannesi_21 sıpa ya korkutuyor beni çıkacak sanki kapıyı açın der gibi vuruyor bugün aşağıya 🤣
Hemsireanne93 Eusluu ben de 29+6 yım aynı durum bende de var 2 gün önce kontrole gittim doktor bebeğin kafası yukarda ayakları aşağıda olduğu için öyle hissediyorsun dedi , vajinaya doğru tekme attığı içinmiş 😊
Eusluu Hemsireanne93 bende bikaç güne detaylı ultrasona gidicem ama yinede burdan yazmak istedim tedirgin oldum
YuvarlanamayanPandaa Eusluu 27-28 e kadar sanki ayagı ordan çıkacak geri çekecek gibi hisssediyorum sonra rahatladım en hareketli oldugu zamanlar canım 😊
kaderelmci Eusluu makat geliş olma ihtimali var canım eğer öyleyse her tekmesini aşağıda hissedersin benimde o haftalardan öğleydi 29 da baş geliş döndü çoğu hareketi hep kaburga altlarımla ya da sol tarafımda nadir aşağıda tekme hissediyorum
prensimibeklerkenn kaderelmci ya şu makat geliş olayı bnde de var bide rahim kısalığı 28+5 olduk bugün 3 gün önce gittim dr söyledi ama dönen varmış sizin dönmüş ne güzel peki baş geliş olup tekrar dönme durumu da olabiliyor mu 😊
12345_123 Eusluu bnde 21 haftamdayım kasıklarımda hıssederim cocugun ayakları aşagı tarafta oldugu için dedı dktr