Buketiniz29 Kızlar ferrum kırmızı kutu içen varmı bugün basladim aç karnına içtim karnım ağrıdı ama şiddetli değil bide gözlerim böyle sanki ağrıyor gibi yada pskolojikmi yapıyorum bilmiyorum ama karnım hafif agriyor yani
Sulee_ Buketiniz29 Ac karna içince dokunuyor bendede aynısını yaptı doktorum gece iç dedi öyle yapıyorum
ozlemak42 Buketiniz29 bende ferrum kullanıyorum aç tok farketmiyor günde 1 alıyorum hiç bir yan etkisi yok diğer demir ilaçlarına göre daha iyi en azindan digerlerinde ki gibi o iğrenç koku tad yok gece içiyorum çoğunlukla bende psikolojik de olabilir ama hoşuna gitmediyse doktoruna söyleyip degistirtede bilirsin
Bittercikolata Buketiniz29 bana doktorum yatmadan önce al demişti mide bulantısı ağrısı yapıyor dedi. Bende o yüzden hep yatmadan aldım
sweetbaby1 Buketiniz29 bende ferrum kullanıyorum yan etkisini görmedim aç karinla iciyorum bide içtikten sonraki ilk iki saat cay kahve tüketme demsti ezcacı
Buketiniz29 Sulee_ bana sabah aç karnına iç dedi öyle içtim napsam ya yan etki yapmaz dimi bebeğime bişey olmasın korktum
Sulee_ Buketiniz29 yok yok bebeğe bir zararı olmaz aksine acda tokda olsa içmen faydalı ama dediğim gibi ac karna içinde mideye dokunuyor ağrı yapiyo çoğu kişide oluyor bendede olmuştu o yüzden doktorum gece iç yatmadan önce demişti bende gece iciyorum 32+5 haftalık olduk hic bir sıkıntı yasamadim içini ferah tut gene de kontrole gidince doktoruna Danış eğer için rahat etmezse o sana söyler zaten
Yarendurmazz Buketiniz29 ben hamileliğimin başından beri her sabah aç karına içiyorum canım 33+4 üm hala kullanıyorum
Hemsireanne93 Buketiniz29 bende de yaptı hatta ishal de vardı doktor ilacı değiştirdi başka Demir hapına geçtik onda sıkıntı olmadı çok şükür