GamzeDurmus siz 0.4 mg kullanılması gerektiğini biliyor muydunuz ya da doktorunuz bahsettimi? Arkadaşım bilmiyordu doktoru da bahsetmemiş devam etti 5 mg ,bende hamilelik öncesi folbiol kullandım sonrasında doktora başlayınca ilacımı da yanına almıştım 0.4 mgden bahsettim kitap edindigimi orada da bahsettiğini söyledim 5 mg bebek için yüksek dozmus 0.4 düşürdü, kiminin test değerleri dusuk olduğu zaman 5mg dam devam ettiriyormus arkadaşımda 0.4 mg olduğunu bilmiyordu doktor da bahsetmemiş olabilir , eşim ve ben bu konuda araştırmıştık eşimde bilgilidir bu konuda hamileligimi ogrendigimde Ayşe Önerin Hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabıni almıştım bir hemşire kendisi oda tecrübelerini anlatıyor orada da bahsediyordu simdi mutlu bebek bakimi kitabibi edindim , 9 aylik hamile günlüğüne devam ediyorum notları almaya birde ilk cercevesine ultrasonunu koymustuk , bende doktoruma bahsettim daha ilk kontrolde 0 4 mg ideal olduğunu söyledi şimdi de 11.hafta da omegalara başladık, sizde isterseniz danışın her doktor farklı olabilir , internette de baktığınız da 0.4 mg yeterli olucaktir der mesela şimdi 11.hafta da verdiği omega da 0.4 mg folik asit var yine icerisinde