Anneyimm2 Merhaba yarın buyuk gun benim için sabah sezeryan la dogumum olucak inşalah dua edin lutfen bana heyecan var stres var birazda korkuyorum galiba
Ozgeyagiz Anneyimm2 Hayırla dogsun inşallah.. Benim de 6 gün sonra Allah çabucak atlatmamızı nasip etsin
Nghnyvz0408 Anneyimm2 allahım sağlıkla kavuşmak nasip etsin kolay olsun inşaallah ilk sezeryan mi olacak. Benim de pazartesi ikinci olacak aynı duygular içindeyim amma kendimi hazırlamaya çalışıyorum🌸
Sali3 Anneyimm2 Benimde yarın, doğumun nasıl olacağı belli değil 😔 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah🙏
Anneyimm2 Ozgeyagiz amin Rabbım cumleye saglıkla kurtarsın inşalah sizinde az kalmıs ama gunler saatler hıc gecmıypr son zamanlarda
Sali3 Anneyimm2 Hepimizin inşallah🙏 devlet Hastanesi’ne gidiyorum dün açıklık muayenesi yaptılar hiç açılma yok doktora sordum suniyle mi sezeryanla mı olcak diye Çarşamba karar verilcek dedi suni sancıdan çok korkuyorum bende 😔
Anneyimm2 Sali3 korkma canım ben ilk oglumda 17 saat sancı cektım ama olmadı sezeryan oldum bebegını gordugun zaman ne acın kalıyor nede sancılar aklına geliyor Allahın izniyle kolayca dogum yaparsın inşalah