esrvl Hanımlar doğuma alındım. Suni ile doğum başlatılacak. Lütfen dua edin kısa sürede sancıyı çekip doğurayım. Çok korkuyorum😟
esrvl depsizoo bende şeker olduğu için doktorum daha fazla bekletmek istemedi bebek tehlikeye girer diye
esrvl 1kbrylmz Umbilik Yasemin_ulug0475 Nslhn80-ends Evindarr Doga-Deniz Busraa_1 Cicekkiz1 çok teşekkür ederim hepinize
Umbilik Öncelikle korkunuzu bastırıp sakin kalmaya çalışın ki hormonlarınız size yardım etsin. Korktukça adrenalin artıp oksitosin azalacağı için daha çok acı hissedersiniz. Nefes alıp verip video izleyin farklı şeyler düşünün.
Evindarr esrvl korkma canım hep olumlu düşün. Allah’ın izniyle çok güzel olacak herşey bebişine kavuşacağını düşün 🤗 Rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲
Doga-Deniz Kötü düşünme, bol bol dua et. İçinden bildiğin duaları oku biraz için ferahlasın. Allah yardımcın olsun. İnşallah sağ salim güzel bir şekil doğumunu yaparsın
Cicekkiz1 esrvl Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲 sağlıklja kavuşun yavrunuza. Ben de ilk doğumumu suni sancı ile yaptım. Rabbim veriyor kolaylığını. Bol bol dua edin 🤲