mor_menekse1 Cliocu ben Nisan annesiyim hiçbir fikrim yok Sağlikli olsun kızım da yok oğlum da Hayırlısını istyorum rabbim’den 🥰
Bebegimlebihayat Cliocu mart annesiyim 🥰 2.gebeliğim hissettğim kız ama erkek olursada hayır demek 1 oğlum var 2yasına girecek aralıkda oda 🥰
Cliocu mor_menekse1 Benmde yok ikiside merak iste bana hep erkek diyorlar o yuzden merak attm gelecek sene ne senesi acaba
Leylayz Benimde ilk çocuk olacak hangisi olursa farketmez ama içimden kız olacakmış gibi geliyor, tabi sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum
Asyapolat80 Ben de hayırlısıyla Mart’ta kucağıma alacağım bebeğimi🥰 benim için hiç fark etmez ilk bebeğim cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun sadece ama içime doğan sanki oğlum olacakmış gibi hissediyorum😊 ne zaman öğreniriz ki acaba🤷🏻♀️
ftmnr_drgt Asyapolat80 bizimde 2108 de randevumuz var 12+2olucaz inşallah gösterir kendini 🐣 kiminin 13 kimim 16 da gösteriyormuş bakalim hayırlısı ilk kontrolümüz 6+4tu kalbini duymuştuk inşallah 12+2 de öğreniriz 💕
ftmnr_drgt Doğumumuz 1Mart nasipse ,kendimde 8Mart doğumluyum, 12+2olmamiza az kaldı 21082021 de kontrolümüz var 🐣