semsem21 merhaba normal zamanda güç kuvvet olması için sanırım vucudunuz toparlanana kadar her gün 6 /7saate bir diye tavsiye etmiş ferudun konaktan mı ne duymuş kayınvalidem eşimde öyle yiyordu faydasını gördü ama hamilelikte son zamanlarınız ise ben bilmeden tükettiğim için söylüyorum şöyle yaptım sabah aç karınla yemiştim 6 saat sonra tekrar yedim günde iki kere yemiş oldum yani diğer gün sabah yedim akşam yedim veee o akşam sancıdan uyuyamadım bidehada yemedim çok korktum bana 2 gün yemek yetti 🙈 yani siz sancı olana kadar sabah bi kaşık akşam bi kaşık olarak yiyebilirsiniz eğer son zamanlarınız ise inşallah işe yarar bende sancı yapacağını çok belli etti yine bünyeden bünyeye değişir tabi internette de doğumdan bi kaç gün önce yenirse doğumu başlatır falan diyordu sancınız olana kadar sabah akşam yemeye devam edin hayırlı güzel doğumlarınız olsun inşallah birde doktorunuzada sorun isterseniz yanlış yöneltmek istemem belki sancı getirir ama sabah akşam bal şekeride yükseltebilirmi bilemedim o yüzden sormakta fayda var🤗