Kuzusu https://www.hizliresim.com/fciswfv https://www.hizliresim.com/bd8d2nv Kızlar bugün çatlama iğnesinin 15. Günü. Dün test yaptım negatifti bugün ilk idrarla tekrarladım sonra uyudum böyle oldu. Su vurdum gitmedi. Dün yaptığımda bakıyorum ama bişey yok
merveanberoglu Kuzusu testi yapıp uyuduysan kuruma çizgisidir kuzum normalde idrarla yaptıktan hemen sonra beliriyor çizgi
bahtnurr1 Kuzusu istersen daha erken sonuç veren testle dene canım 😊 bı testler zaten geç sonuç gösteriyor
AlyaEkmen_ Kuzusu ümit vermek istemem ama ben silik çizgi gördüm 😓ama ilk 5 dk çıktıysa doğru diyorlar adetiniz geçti mi bence erken gebelik testi yapın varsa onda mutlaka çıkar
mor_menekse1 Yok hiç birsy görünmüyor yarın yine deneyin Allah’ın izniyle hayırlı haber olsun hakkınızda 🤗
Kuzusu AlyaEkmen_ ben iğne oldum canım ilacı kestim kestikten 2 3 gün sonra regl olmam lazım. Kendi reglime 1 hafta 6 gün falan var 32 33 günden bir olduğum için. Bugüne yarına bence olmam lazım bakalım olmazsan kan veririm
AlyaEkmen_ Kuzusu açıkçası ben gördüm var gibi ya erken gebelik testi alıp yapın ya da kan verin çünkü varsa da çok çok yeni 🤗
Kuzusu muzicemsu 3 4 saat geçsin yine yaparım test olmazsa da artık bekliycem adet olmazsam kan veririm. Psikolojim bozuldu resmen😶eşimi de kendime benzettim dün sabah beni uyandırdı test yap diye😄
muzicemsu Kuzusu çok çok iyi anliyorum seni ama yarın yap yarın sabah ilk idrarla yap yada bekle adetin geçsin
Kuzusu bahtnurr1 evet canım çok gec sonuç veriyor diğeri de pahalı ama bu testlere verdiyim parayla onu ala bilirdim😄
Elif_Ulus Kuzusu bende gördüm hayalet çizgi var ve kuruluk değil kesinlikle😉 hayırlı olsun canım 2 gün sonra daha da koyulaşır merak etme 😁
bahtnurr1 Kuzusu kız istanbulda falan 60₺ falan o testler pahalı ama ardahandayım 15-20₺ burda aynısı bende şaşırdım fiyatına 😂
Nilufar_1996 Kuzusu o pahalı test benim adetten 20 gün önce gösterdi eşim de pahalı internetten alalım demişti ben gittim eczaneden aldım 25 TL ama kesin gösteriyor varsa ondan alıp deneyin inşallah çıkar çift çizgi ☺️