Caglasenn Kızlar merhaba yeni regl atlattım fakat kasıklarım çok ağrıyor ve mide bulantım var kan testi yaptırsam çıkar mı bilen var mı ilk hafta da belli olur mu
Dilekcnkn Caglasenn Yani adetin biteli 4 gün olduysa sanmıyorum canım çıksın ama şüphen varsa hani üzerine görmüş müyümdür diye düşünüyorsan yine için rahat etsin bir yap
Caglasenn Betfer yaa bir de ben geçen ay düşük yaptım o yüzden de bir ümitliyim düşük üstüne hemen görülür derler de onu 1 aylıkken anladım şimdi daha tedbirli davranmak istiyorum ama bilemedim hemen çıkar mı diye teşekkür ederim canım 🥰
asyaebrar Betfer adeti biteli daha 4 gün olmuş yanlış anladınız sanırım adeti 4 gün gecikmemiş yani ?
Caglasenn asyaebrar ama hissediyorum bir önceki ayda aynı duyguyu yaşayınca Mayıs ayında son gördüğüm regl üstüne temmuzun 1 inde 4 buçuk haftalık hamile olduğumu öğrendim tabi düşük yaptım hemen üstüne ama bu ay da regl de görünce gene bir ümidim oldu 🙈
Caglasenn Dilekcnkn evet canım öyle hissediyorum üstüne görme yaşadım bir önceki hamileliğimde o yüzden ama çıkar mı çıkmaz mı şüphem vardı danışmak istedim😌