Kbrabz27 Kızlar sabah 7 buçukta ağrıyla uyandım göbek deliğimin etrafında ve aşağısında kasılma oluyor sertleşiyor karnım sebebi ne olabilir sizce 🤷🏻♀️
EceZ Kbrabz27 normal bir durum bebek toplanıyor. Ara ara bununyaşarsanız sıkıntı yok ama sürekli ve uzun süre devam ederse sertleşme doktorunuza bilgi verin:)
Masal53 Kbrabz27 bende yaşamıştım doktora sorduğumda gayet normal olduğunu fakat 10 dakika boyunca öyle durursa hemen acile geliyosun demişti
Es_eskaya51 Kbrabz27 benimde 1 haftadir oluyor kasilmalar baslamis dedi doktor ama ben 35 haftaligim hatta yarin 36 oluyorum bi gorunmekte fayda var kafada soru isareti olacagina
Bebek4545 Kbrabz27 Aynı sorun bende de var 26 haftadayim bugün dra gittim normal dedi ultrason baktı sıkıntı yoktu
Oztrkesra Merhaba 38 haftalığım karnımda sertleşme oluyor. Dünden beri ve vajinada ağrı batma hissi birde tuvalet sonrası su gibi akıntı doğuruyormuyum sizce?
Es_eskaya51 Oztrkesra suyunuz gelmeye baslamis sanki bi doktora gidin isterseniz 36dan sonra azalma baslar diye yaziyordu burda ama seviyesi onemli en iyisi muayene olmak