Dilarasutoprak41 Kızlar boğaz yanmasıyla başlayan ve şimdi ise burun tıkanıklığı gece boğazımda batma olduğu için uyuyamama problemim var canım hiçbişey yemek istemiyor ne önerirsiniz delirmek üzereyim 😭😭😭
Syma-ma Dilarasutoprak41 sıcak bı çorba yap iç yumuşatır boğazını biraz rahat edersin . Ilık su iç bide soğuk su içme . Çok zorlaniyorsan bı doktora görün geçmiş olsun
Dilekcnkn Dilarasutoprak41 Ayy başta böyle başlıyor canım virüsde en azından bizim böyle başladı bende test yapmadım dinlen kendine bol bol su iç inşallah covid falan değilsindir
btuban Dilarasutoprak41 pastil günde 2 kez kullanabilirsiniz boğazınız için, burun tıkanıklığı içinde eczaneden izotonik serum alın enjektör yardımıyla temizleme yapın, eczanedede anlatırlar kullanımını. Bol C vitamini bal pekmez ılık çorbalar bol su tüketmeye çalışın geçmiş olsun
Dilarasutoprak41 Syma-ma hepsini yaptım ama hep aynı hatta gece limonlu ılık su yaptım ama fayda etmedi doktora gitsem test yapıcaklar korkuyorum 😔😔
Syma-ma Dilarasutoprak41 madem öyle evde bir iki daha böyle devam et sen hemen geçmez zaten doktor ilaç veridginde bile en az bı hafta sonra etkisini gösteriyor
Dilekcnkn Dilarasutoprak41 Valla ben kendimi izole ediyorum evde pazartesi gününden beri evden çıkmadım kimse de gelmedi eşim geldiğinde de maskemi taktım ayrı yattık yavaş yavaş koku geliyor burun yanması kaldı birde hafif öksürük afedersin balgam çıkıyor sürekli neden anlamadım sende dikkat et
Dilarasutoprak41 btuban çok teşekkür ederim canım benim hamilelikte pastil kullanımında bi sorun yok dimi kullanabiliyoruz
Brnht Dilarasutoprak41 bende aynı durumdayım hiçbir şekilde pastil kullanmayın dedi doktor da eczacıda doktoruna ya da eczacona danış yine de burda şunu iç bunu iç diyenlere de bakma
btuban Dilarasutoprak41 ne demek rica ederim, geçen hafta soğuk algınlığım vardı doktorumun önerisi ile günde 2 kez pastil kullandım, kullanılıyor:)
btuban @Dilarasutoprak41 benim doktorum kendisi önerdi, ayrıca eczacımızda komşumuz kendiside hamile onunlada görüştüm o şekilde kullandım, yukarıda birisi kullanılmıyor yazmış pastil için ben bu şekilde kullandım, dilerseniz danışın doktorunuza.