FaizeFeyzazolu Kızlar 3 dür iç çamaşırım ıslak çiş gibi değil ama baya ıslak işesem daha fazla olması lazım kokmuyor saf su gibi suyum mu geliyor ara ara anlayamadım ? Ped almayı düşündüm ama her zaman olmuyor ıslaklık
Pinkmom FaizeFeyzazolu Çok oluor bende ama enfeksiyondan acile bile gittim bunun için.Kaç haftalıksınız?
FaizeFeyzazolu Pinkmom enfeksiyon zaten var ilaç içiyorum gündüz gezerken oluyo bilemedim bende suyu nasıl ayırt edicezki
melisamother Banada oluyor o bu ara , baya ıslak sanki su dökmüşüm gibi fakat su gelse daha farklı olabileceğini biliyorum doktorum onu ayırt edersin demişti canım sen yine danış tabi
FaizeFeyzazolu Mami 4 kere aktı bendede test yaptı negatif çıktı ama su fena değil dedi 4 gün sonra çağırdı tekrar bakıcak
Tuba704 Arkadaşlar aynı konuyla ilgili gittim hemen sumu değil mi bilmem gerekiyordu çünkü çok erken haftalardayım henüz gittim vajinadan bir sıvı aldılar şırınga gibi çektiler sonuç negatif büyük ihtimal mesaneye baskı yaptığından idrar kaçırıyorsun dediler eğer çok tereddütte kalırsanız basit bir test gidin yaptırın derim😉
FaizeFeyzazolu Tuba704 bende gittim hoca çağırdı test negatif çıktı ama su fena değil dedi 4 gün sonra tekrar bakıcam dedi takip et sen tekrar dedi bilemedim 😞
Mami FaizeFeyzazolu dün gitmistim pozitif cikti. bugun yine dışarda az aktı. Birsey yapmadim eve geldim. Sali günü tekrar kontrole gidicem ama az az akmasi normal mi sancimda yok sadese kasiklarimda agri ve karnimda kasilmalarim oluyor.
FaizeFeyzazolu Eymirinannesi bende düşündüm onu zaten geldiğini hissettim sıvının ama tutamadım çiş kadar sıcak değildi
FaizeFeyzazolu Tuba704 o an negatif çıkması gelmediği anlamına gelmez dedi suyum azalmış o yüzden tekrar çağırdı çarşamba günün beni tedirgin etmemek için tam net bişey demedi ama şüphelendi
FaizeFeyzazolu Mami normal değil işte akmaması lazım böyle tarif edermisiniz gelen sıvıyı bende anlamaya çalışıyorum bişey yapmadımı doktor kaç haftadasınız
Mami FaizeFeyzazolu ben 38+5 haftamdayim hep disarda geldi wc ihtiyacim geldiginde akmaya vasliyor bildigin kokusus sivi akiyor bacaklarimdan ama akinti sadece. Sizde nasil peki?