Daphnemerve Kızlar selam , biz şuan 33+6 yız dün doktor hala makat gelişi dedi . Evde egzersize başladım şimdi , sizin bebişler ne zaman kanala indi peki yardımcı olabilirmsiiniz
Ruyaruya12_ Daphnemerve bizimki aceleci bi bebe 32de kafası aşağıdaydı şuan 38+4 oldu bir daha da dönmedi 🤣 ama son haftaya kadar makat gelişi düzeltebiliyor :)
Meryemkale Daphnemerve 26da aşağı dönmüştü sanırım 33tede kanaldaydı 36+3te de sancım geldi doğurdum zaten
Emelg Daphnemerve kızım 24 gibi dönmüştü 35 de doğum kanalına yerleşti 40 haftada doğdu. Şimdide hamileyim bu başta dönüktü sora makat geliş oldu 33 gibi döndüğünü hissediyorum perşembe gidicem bakalım
Emelg Mihriban_27 valla şöle tam emin değilim ama daha önce rahime çok baskı vardı tekmeler hareketler ordaydı onlar azaldı bende döndü diye düşünüyorjm açıkcası
esraizmirli Daphnemerve 25. Haftada baş gelişti hiç değişmedi 40. Hafta oldu kanala giremedi sezeryan oldum 🥲🤷♀️
2-prensesannesiii Daphnemerve 22. Haftada hep baş geliş kanala yakın diyordu doktorum 36.6da da doğmuştu zaten 😊
2sy Daphnemerve 34te donmemisti. O hafta biraz normalden fazla yorulmuştum yurumustum. 36da gittigimde donmustu hatta kanala bile girmisti. Yuruyus yapabilirsiniz
Gzydn Daphnemerve 28 de bas asagi dönmüştü,31 de gittiğimde yan yatar pozisyona gelmiş .doktor cok hareketli bebekler böyle pozisyon değiştirebiliyor dedi bazen yeniden girebiliyormus bakalim beklemedeyiz
Seda_nrr Daphnemerve hangi egzersizleri yapıyorsunuz bendede durumlar aynı ve iri bebek 38 den sonra 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi 38 den önce gelmeli 😂 normal doğum istiyorum