Kbrasmskbyrktr Kızlar Ekim sonuna doğru dogum yapacağım nasipse. Simdiden buzluğa neler atabilirim sizler ne yapıp koydunuz birbirimize fikir verelim 😍 Benim şuan aklımda olanlar Yaprak sarması İçli köfte Sigara böreği Su böreği Kağıtta kek sade kakaolu çikolata parçalı
N-h-e123 Kbrasmskbyrktr ben köfte harcı hazırlayıp minik minik, orta boy ve de normal köftelik yapmayı düşünüyorum. Acil misafire karşı Mozaik pasta , börek , poğaça koyacağım. Belki az bir buğday, kuru fasulye falan haşlarım
bebegimizibekliyoruz1 Kbrasmskbyrktr istediğin tatlıyı yapabilirsin buzluğa atıyorum her yaptığım tatlıyı ıslak kurabiyeden tut pastaya kadar
Bebegimicin1 Kbrasmskbyrktr etli manti koyabilirsiniz birde taze fasulye nohut kiri fasulye bamya falan koyabilirsiniz pratik olur hemen cikartir pisirirsiniz ben pide yapip koyuyorum ciyden pisirmeden koyuyorum pisrrcegim zaman 10 dk onceden cikartip yumurta sarisini surup firina veriyorum kizarincada aliyorum iyi oluyo
Kbrasmskbyrktr N-h-e123 mozaik pasta denedin mi buzlukta duruyor mu canım Teşekkür ederim fikir verdiğin için 😍❤
zehraosmanogluu N-h-e123 mozaik pasta ne zamana kadar durabilio buzlukta ki uzun süresi varsa bende yaparım kız 😊 ekim sonu firtlatcam bende 😂
Patisever bebegimizibekliyoruz1 pastayı falan nasıl çıkartıp kullanıyorsunuz bende pasta attım ilk kez ama nasıl kullanıcam bilmiyorum
Kbrasmskbyrktr bebegimizibekliyoruz1 var mi böyle deneyip de güzel bulduğun tarifler link verir misin canım
Kbrasmskbyrktr Bebegimicin1 nohut fasulye haşlayıp koyuyorum bende canım. Onlar var bende de. Böyle daha cok misafir gelince neler yapabilirim şeklinde bakıyorum şuan. Sulu köfte felan da güzel oluyor aslında ama eşim çok yemek seçiyor herseyi koyamıyorum
bebegimizibekliyoruz1 Kbrasmskbyrktr instagramda Kübra pelvan var ben onun her tarifini denedim özellikle tatlıları efsanedir hatta birazdan kalkıp tiramisu yapicam onun tarifini
beyza1234 Kbrasmskbyrktr sulu köfte için köfte kızartmak için normal anne köftesi sosyete mantısı peynirli börek haşlanmış nohut fasulye bugday bezelye bamya kavrulmus yemeklik bölünmüş kuşbası et ben misafire degıl dogumdan sonra kendi rahat edecegim gibi hazırladım
Kbrasmskbyrktr beyza1234 ellerine sağlık canım çok şey hazirlamissin 😍 en önemlisi kendi rahatlığın tabi en başta. Bende listeme alayım ekleyim bunlardan biseyler🤭
Hatice-Cihan beyza1234 yani bı zaman tutmadım da streç filme sariyorum bide saklama kabına koyuyorum 🤭
Gizemnurrr Kbrasmskbyrktr mozaik Pastası Fellah koftesi Makarna mantısı Hazır dolması Kuru dolma Tuzlu kurabiye Tatlı kurabiye
Nergis0 Kbrasmskbyrktr karnıyarık da duruyor diye okumuştum ben denemedim ama kızartıp içini de doldurup öyle buzluğa atiliyomus 😁
Bebegimicin1 Nergis0 ben daha cok karniyarik icini hazirlayip oyle buzluga atiyorum kendime gorede paketliyorum nirmal zamandada misafir gelecegi zmanada yinede iyi oluyor patlacsninkizart icini doldur pisir daha kisa surede isim bitmis oluyo ben biberleri bile kucuk kuck dograyip koyuyorum yemeklere yada bisey katacagim zmaan onu dogramayla ugrasmiyorum 1.5 yasinda oglum var onla yenek yapmak zor bazen asiri zorluyo oyle kolayima geliyo kozalak mantisida hazirlayip koyabilirsiniz cay saatlerinde yada yemeklerde misafir geldiginde hem gorsel hemde tat olarak cok guzel oluyor
Kbrasmskbyrktr Nergis0 karniyarigi ben kızartıp koyuyorum içini çıkardıktan sonra yapıp koyuyorum hic denemeden o şekilde 😁