nazmiyeee Kızlar kaç gündür bacağım ve vajinamın birleştiği yer ortası acıyor aşırı şekilde yürürken, yatakta sağa sola dönerken anlam veremedim bu acıya başına gelen oldumu acaba
Cimen_bebek nazmiyeee 28den 32. haftaya kadar çektim onu ben. Herseyime bakildi ama bişey cıkmadı sükür. Doktorumda gebelikle alakası yok dedi başka bisey demedi. Yav ne diye ağrır ozaman 🤦♀️ En son romatizma hastasiyim eklem agrisidir dendi. Hareket edemezdim biçagı saplayip ceviriyolardi sanki. Simdi 39. haftam bitiyo ve arada hala oluyor fazla yurursem ozellikle. Gecmis olsun.
Mihriban_27 nazmiyeee ah aynı durum ben de de var doktor bebek kanala girmiştir dedi ama bilmiyorum 38+1
heyecanli1anne nazmiyeee Benim bebegimin başı 4 haftadir bi sag kasigimda bir sol. Bende de agri oluyor ama tabi sizin nedendir onu biz bilemeyiz🤷♀️
nazmiyeee Cimen_bebek 27+5 deyim bende 1 haftadır var ızdırap oldu ya 😭 aynı şekilde bende alttan karından muane oldum bebek iyi ağrının sebe yok
ayzurz35 Cimen_bebek Benxe de eklem romatizması var gebelikten önce çekerdim ama bu başka bişey ya vajina ağrısı gebelikle ilgilidir diye düşündüm bende
nazmiyeee heyecanli1anne Banada bebek makat geliş o yüzden ağrılar olabilir demişti ama bu çok farklı bişey ya 😭
Es_eskaya51 nazmiyeee aylardir cekiyorum yurumek izdirap oldu yatakta donmek bile sag taraf bitik ilk cocuktada oldu dogumdan 2 3 ay sonra gecmisti bu sefer cok daha erken basladi normal diyor doktorum hayirlisi sabir😔
nazmiyeee Es_eskaya51 ay aynı şekilde benimde ya gece yatakta dönerken sesime eşim uyanıyor o yardım ediyor öyle kötü bi acı ki 😭 benimde bebek makat geliş dedi doktor o yüzden normal ağrılar dedi ama bu çok farklı bi acı ya
heyecanli1anne nazmiyeee doğrudur ağrı insanı zorluyor ama sizde ve bebekte sağlık açısından bir sorun yoksa biraz sabredeceğiz 😊
Es_eskaya51 nazmiyeee aynen benimkide son haftaya kadar makat gelisti gecen hafta bas gelis oldu ama agri ayni devam doguma kadar cekicez belli oldu yerimden kalkmaya korkuyorum artik
Syma-ma nazmiyeee ben 6. Aydan beri çekiyorum hala aynı 🤣 uzun süre oturunca ilk kalkış çok zor oluyor bir de yatakta sağa sola dönmek 😑
nazmiyeee heyecanli1anne evet bizde bi problem yoktu en son gittiğimde inşallah hala yoktur 🥰 dediğiniz gibi bebiş iyi olsunda sabredecez
Aminella nazmiyeee bende ilk cocugumda öyle olmuştu doktor rahminde varis var dedi ama baya zorlandım doğumdan sonra geçti çok şükür şimdi yine hamileyim inşallah bu sefer olmaz diye düşünüyorum
Es_eskaya51 nazmiyeee oyle malesef zulum bunlarda gecer insallah benimki az kaldi sonrasi nasil olur bilemiyorum ama hayirlisi😊